2777
2789
عنوان

ارتباط چشمی بچه ۴ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 22 پست
سلام عزیزم دختر من ارتباط چشمی و کلا ارتباط گیریش با همه اوکی بود توی بازی توی خنده همههه چی. اما تو ...

ااصلا نگران نباشید اصلا

عذر میخام دیر دیدم پیامو من خیلی با شرایط دخترتون دیدم اوکی و عالی شدن

قطعا الان دیگه خودتونم بهش رسیدین...

ااصلا نگران نباشید اصلاعذر میخام دیر دیدم پیامو من خیلی با شرایط دخترتون دیدم اوکی و عالی شدنقطعا ال ...

سلام ارتباط چشمی بچتون از کی خوب شد؟؟از کی توی چشماتون نگاه کرد؟؟پسر منم سه ماه نیم تو چشمم نکاه نمیکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ااصلا نگران نباشید اصلاعذر میخام دیر دیدم پیامو من خیلی با شرایط دخترتون دیدم اوکی و عالی شدنقطعا ال ...

ببخشید من بچم مشکل ارتباط چشمی داره ۴ماهشه اجسام‌دور رو تمرکز داره نزدیک رو نه شما مشکل بچتون خوب شد ؟

سلام ارتباط چشمی بچتون از کی خوب شد؟؟از کی توی چشماتون نگاه کرد؟؟پسر منم سه ماه نیم تو چشمم نکاه نمی ...

سلام عزیز از پیامتون خیلی گذشته قطعا الان مشکل برطرف شده انشالله

ببخشید من بچم مشکل ارتباط چشمی داره ۴ماهشه اجسام‌دور رو تمرکز داره نزدیک رو نه شما مشکل بچتون خوب شد ...

نگران نباشید دختر من عالی شد عالی الحمدلله

اصلا حرف زدن درکش حرکاتش ارتباط چشمی...

همه حل شد 

فقط الکی زهر خودم و اطرافیانم کردم

سلام ببخشیدچقدطول کشید تاخوب شد کامل الان خوب شده مث هم سناشه درکش توجهش؟ 

پسرمنم دیربحرف اومد سه سال ونیمگی متاسفانه من آگاه نبودم پای کارتون انگلیسی بود توجه نکردم بعدش گفتن بی بی دیجیتال شده بازگفتن بیش فعاله ازنوع خفیف الان میره دوم هنوز کامل خوب نشده  ازلحاظدرکی وتمرککز فاصله داره من هنوزم امید داریم بخاطربی بی دییتالی باشه وبعدا خوب بشه