2777
2789
عنوان

فعلا.....

89 بازدید | 10 پست

خب نخودفرنگی کوشولو موچولو، اینروزا خیلی تو نی نی سایت میچرخیاااا

مشکلاتی میخونی که ذهنتو درگیر میکنه

داستان هایی میخونی که فکرت رو مشغول میکنه 

اما

اما

حواست هست تو کنکور داری و پشت کنکوری هستی خانم،

نخودفرنگی جونم بیا اینجا یه قول بدیم بهم که "فعلا"

نیایم تو نی نی سایت.

بعدها بصورت تنظیم شده و به مدت خیلی کم بیایم🤗🤗❣❣

بعد از این تاپیک حتما تاپیک میزنم که تو کنکور چ کردم 💓💓

#عهد_با_خود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

از این به بعد تو تاپیک ها ببینم ات با چماق ام می زنم ات 😅😅😂😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
ن دیگه نمیام، اگ اومدم حتما اینکار بکن😘

😂😂😂😂😂😂ولی نمی دونم تو مواقع اضطراری این چماق ام گم میشه🥺😒😂😂😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
منم نمیخوام بیام دیگع🤦🏻‍♀️❤

من امروز خیلی باخودم فکر کردم،  

نی نی سایت اومدن، نظرات دیگران رو خوندن، داستان زندگی مردم رو خوندن(که بعضا فانتزی های ما محسوب میشه)، تو چالشا شرکت کردن و............ لذت بخشه و باعث سرگرمیه  

اما اما من اولویت مهمتری از سرگرم شدن دارم، زمان و وقت من باارزش تر و محدودتر از این هستش که خودمو درگیر مستیل دیگران کنم  

شما هم اگر مثل من اولیت مهمتر و سرنوشت ساز تری داری یکبار برای همیشه تصمیم بگیر و دیگه سایت نیا