2777
2789

یعنی درسته به چیز خوب فکر کنی همون میشه و به چیز بدم فکر کنی همون سرت میاد ؟ من همش فکرای منفی میکنم هنوز اتفاقی نیوفتاده مثلا ی اتفاق بد. من اونو تو ذهنم یه اتفاق بد تصور میکنم بعد دنبال راه حلم .فک میکنم دارم افسرده میشم .اخه دلم به چیز منفی میگه و با زبون میخوام خودمو محبور کنم به چیزای مثبت فکر کنم تاحالا این اتفاق افتاده براتون ک به چیز خوب یا بعد فکر کنین سرتون بیاد. چجوری مثبت فکر میکنین به منم کمک کنین لطفا

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس ام کوچکترین تعریفی بکنم زهرمارم میشه ولی تو خودم قید همه چی رو میرنم دخترمو بغل میگیرم دنیا رو فراموش میکنم بهترین اتفاقا برام میفته

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
تو منی یا من تو

😂😂😂 یکیم نیومد مارو نجات بده کمک کنه😐🤦‍♀️

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

باکمک کتاب تفکربهترزندگی بهترجول اوستین.فکرای منفیتوباچیزای مثبت جایگزین کن ورودی های ذهنتوکنترل کن.مشاهده گرذهنت باشه دائم بهش نگاه کن ولی باهاش بحث نکن مجادله نکن فقط توسکوت مشاهده گرش باش خودش قطع میشه

باکمک کتاب تفکربهترزندگی بهترجول اوستین.فکرای منفیتوباچیزای مثبت جایگزین کن ورودی های ذهنتوکنترل کن. ...

چه کتابی مثلا

روانشناسی افسردگی دکتر برنز رو بخون در مورد همین جیزلست خطاهای شناختی

😲واقعا خیلی ممنون میخونم❤

گفتم که اسمشو

ممنون خودت خوندی خوبه تاثیری داشت

روانشناسی افسردگی دکتر برنز رو بخون در مورد همین جیزلست خطاهای شناختی

یعنی واقعا خوب فکر کنیم همون اتفاق میوفته؟

گفتم که اسمشو

این درسته واقعا که به چیزای خوب فکر کنی اتفاق خوبی میوفته؟