2777
2789

سلام 

من یه بچه دو سال و نیمه دارم. دندوناش خیلی خوب در اومده ولی هنوزم هر چیزی که گیرش بیاد تو دهنشه و می جودش. اسباب بازی پلاستیکی هاش خیلی هاش گوشه هاش خورده شده. من خیلی عصبی می شم از این کارش ولی هر کار کنم فایده نداره. بی محلی کنم براش توضیح بدم. هر چی... یه ریز تو دهنشه همه چی... 

من گاهی سرش رو گرم میکنه ولی کافیه حواسم بهش نباشه یه هو می بینم دست عروسکش رو پاره کرده با دندون. یا مثلا آجر پلاستیکش رو تیکه کرده لبه اش رو. یه بار حتی زخم شد دهنش و گریه هم کرد. سی ثانیه بعد دوباره تو دهنش بود یه چیزی...

من خیلی عصبی دارم میشم دیگه. حساس هم شده و وقتی با مهربونی میگم این خوردنی نیست عصبانی میشه پرتش میکنه. بعد دوباره برش می داره... اگه حواسش رو هم پرت کنم دو دقیقه جواب میده

واقعا ناراحتم. می ترسم مریض شه با این چیزای مضر..

کسی راهکاری داره.

به چیزی که فکر میکنی بجوه مثل عروسک و اینا لاک تلخ بزن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین در این حد شدید ندیده بودم ولی پسر من دستشو میکرد دهنش زیرشش ماه اونم خیلی جاها خوندم ک کاریش نداشته باشین و حساسیت ب خرج ندین رفع میشه حساسیت ب هرج ندادم خود ب خود از سرش افتاد خوردنی بده دستش 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

هیچی هیچی نباید بگی

بی تفاوتی کامل 

حتی نگو مریض میشی. 

از لحاظ محبت و آغوش گرفتن کاملش کن 

بررسی کن ترس و اضطراب نداشته باشه. 

براش خودت خمیر بازی خونگی درست کن بزار انرژی دستاش خالی شه. 

اگه پسره یه کیسه بوکس بازی براش بگیر 

یا سبد بسکت و توپ که بازی کنه و انرژیش تخلیه شه

نور خواهی مستعد نور شو.... 

والا هرچی فکر کردم فقط فعل بستن تو ذهنم اومد....حالا تو یه جایی رو ببند کابینتی چیزی تا ببینیم چی میشه😂 نینیه دیگه!

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲