2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم واسه من حتی شیرینی هم نیاورد گفت این رسما چیه🤔ما از این رسمای قدیمی نداریم😥 منم برای خو ...

وای دمت گرم 😂😂😂منم دقیقا مث تو.منتظرم که خواهر شوهرم عزدواج کنه مرگم نبرم واسش.یا مخصوصا زایمان کنه پاشم دست خالی برم بیمارستان بگم همه جا بسته بود مث  خودشون😂😂😂

من خودم برا بار اول که رفتیم خونه برادرشوهر یه تابلو بردیم با یه جعبه شیرینی......

در حد توانت حالا.تابلو فرشها قیمتای متنوعی داره.... ماشینی یا دستبافت

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

وای دمت گرم 😂😂😂منم دقیقا مث تو.منتظرم که خواهر شوهرم عزدواج کنه مرگم نبرم واسش.یا مخصوصا زایمان ک ...

بیمارستانم نرو 😂😂😂 برو خونش از اخر بگو واای اژانس گیر نمیومد 😂😂

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
مادرشوهرم واسه من حتی شیرینی هم نیاورد گفت این رسما چیه🤔ما از این رسمای قدیمی نداریم😥 منم برای خو ...

😆😆😆😆وااای جیگرم حال اومد خوبشکردی 

منکه پارسال اومدم مثلا منزل جدیدم تواین چهارسال زندگیم ک بدبختا از حسودی هیچی نیاوردن پارسالم خواهرشوهرم یه جعبه شکلات ۱۲تومنی جاریمم یه جعبه شکلات ۲۵ تومنی احمقا بعد بمن گفتن ما قرار نبود برات چیزی بیاریم مادرشوهرمم پدرشوهرم کلی بهش پول داده بود ۱۰۰تومن داد احمق منم یکساله مثه خودشون ن کادو تولد میدم ن چیزی البته خداروشکر باهمشون قهرم بجز پدرشوهر و مادرشوهرم اونم مجبورم 😬😬

کروناس کادو چی بگیری😕اگه میتونستی یکی ازاین صنایع دستیا سفارش میدادی دیجی کالا خوب میشد 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

خوش بحال خودم تک عروسم ن جای دارم ن برادر شوهر 

دو تاخواهرم دارم یکی از یکی گیج تر و دور تر 

پدر شوهرمم داییمه هر چی بشه پشتی منو میگیره 

شوهرمم از این عاشقای تو قصه ها بود 😂😂😂

کلی هم همه شون دوسم دارن مخصوصا ک زودم واسه شون بچه آوردم اونم پسر اوووف دیگه نگم براتون 

خواهشا جنبه داشته بتشیم هی نگین پز زیر پوستی پز زیر پوستی اتفاقا پز رو پوستی بود 😜😂😂😂

وای دمت گرم 😂😂😂منم دقیقا مث تو.منتظرم که خواهر شوهرم عزدواج کنه مرگم نبرم واسش.یا مخصوصا زایمان ک ...

من چهار سال طول کشید تا زحمتشونو جبران کنم خواهر😂

ایشااله شمام جبران میکنی براش😂

تازه من واسه روز مادر و اینجور مناسبتاهم همینو میگم😂اینقدر کییییییف میده😂😍

من چهار سال طول کشید تا زحمتشونو جبران کنم خواهر😂 ایشااله شمام جبران میکنی براش😂 تازه من واسه رو ...

خخخ نه من فعلا باید صب کنم هیشکی نیس بگیرتش😂😂ولی واس،مناسبتا چون واس،مادر خودم میگیرم زشته دیگه شوهرم بهش برمیخوره

ولی خب واس اون ارزونتر میگیرم خیلی.زهرمو میریزم.تولدشم که شوهرم یادش نبود منم پیچوندم😂

من چهار سال طول کشید تا زحمتشونو جبران کنم خواهر😂 ایشااله شمام جبران میکنی براش😂 تازه من واسه رو ...

باز من کلی خودشیرینی میکنم 😜😂😂😂 مثلا الان مادر شوهرم سرما خورده  احتمالا شاید کرونا باشه شنیدم کلی گریه کردم ( چیه 😓دوسش دارم خب ) بعد از صبح تو آشپز خونم عدس پلو درست کردم براش با گوشت توی شیشه 😍به به 

سوپم درست کردم گذاشتم سینی بردم پایین . ولی اومد دم در گرفت هر چی گفتم کلید دارم میزارم پشت در .بازم اومد ک تشکر کنه . الان منم عذا گرفتم ک نکنه کرونا گرفته باشم منتها ماسک داشت فاصله مونم ی متر بود 😩

خخخ نه من فعلا باید صب کنم هیشکی نیس بگیرتش😂😂ولی واس،مناسبتا چون واس،مادر خودم میگیرم زشته دیگه شو ...

باز من واسه جفتشون ی قیمت میگیرم پول داشته باشم ی وسیله خوب میخرم نداشته باشم واسه جفتشون دو تا شاخه گل میگیرم  شوهرمم از این اخلاقم خیلی خوشم میاد 

آخه ازش پول نمیگیرم خودم میخرم 😂😂