2777
2789
عنوان

مشاوره ی کنکور

151 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها.کسی هست سوالمو جواب بده؟واسه کنکور اگ متوسط درصد درسا بجز ریاضی فیزیک 70 یا 80 باشه و ریاضی فیزیک درحد 30 یا 40 درصد ،احتمال قبولی رشته پزشکی هست؟ممنون میشم جواب بدید

بله هست....ولی باید سعیتو کنی ریاضی فیزیک خوب بخونی...چون اگه با خودت بگی من در حد ۳۰ میخونم ،۱۰ هم نمیتونی بزنی....من خودم همین ظربه رو خوردم

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه میخوای شروع کنی؟

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖
برو سرچ کن تخمین رتبه کانون برو درصداتو بزن نگاه کن ولی خب حدودا باید میانگین اختصاصیا ۶۰ و عمومیا ...

من تو تخمین رتبه هیوا همه رو 90 هم زدم حتی ریاضی فیزیکو 40 زدم 3500 تا 4500 شد :/

نه از مهر شرکع کردم ولی هی وسطش شل کردم و  ریاضی فیزیکو باز نکردم تا حالا

مثل منی تقریبا.....من از آذر شروع کردم ولی هیچ روزی رو کامل نخوندم برنامه امو🤕من هدفم پرستاریه...چند روزه جدی خوندم خودمو چشم زدم امروز کمرم گرفت از ظهر تا حالا افتادم