2777
2789

سلام

من دارم از شوهرم جدا میشم دخترم 3سالشه

شوهرم رفته با یه زنی که 10سال از خودش بزرگتره و همکارشه،چند ماه پیش فهمیدم با این زنه است ولی 1جلسه رفتیم مشاوره و منم سعی کردم ببخشمش و به خاطر دخترم به زندگیم ادامه بدم اما خودش 1ماه پیش پاشو کرد تو یه کفش که میخوام ازت جدا بشم ازش پرسیدم چرا گفت دیگه دوست ندارم

اومد با خوانوادم صحبت کرد و منو گذاشت خونه ی پدرم و گفت دیگه نمیخوام ببینمش و باید توافقی ازهم جداشیم

مهریه من 313 تا سکه است،فقط 1خونه داره که نصفش وامه،گفت خونه رو میفروشم و قرض هاو وام ها رو میدم و نصفشم که میمونه میدم به تو که میشه تقریبا600تومن وتوافقی از هم جدابشیم،ماهم با وکیل مشورت کردیم گفت خونه رو بگیرین بهتره چون اگه شما مهریه رو بزارین اجرا نهایت سالی 2تا سکه میده و خونه رو نمیشه ازش گرفت،خودشم که تقاضای طلاق نمیده میگه توافقی ازهم جداشیم که نصف خونه رو بده و منم بقیه مهریه رو ببخشم

من26سالمه،خانوادم میگن بچه رو بده بهش و خودش باید بزرگش کنه،میگن پرو میشه که بره دنبال کثافت کاریش و تو بشینی واسش بچه بزرگ کنی

البته بچه رو میده به مادرش،مادرشوهرم زن خوبیه و دخترم رو خیلی دوست داره،واقعا نمیدونم باید چیکار کنم نظر شما چیه؟

بچه ات گناه داره خودت بزرگش کن

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید که طولانی شد به راهنماییتون نیاز دارم

بچه چ گناهی داره اخه 

بچه رو درگیر مشکلتون نکنین

تا ۷ سال بمونه پیش شما بعد خودش هر جا خواس بره ولی تو رو خدا گناه داره بچه از خودت دورش نکن

هر چقدم مادرشوهرت خوب باشه مادر برا بچه ات نمیشه که

ن فقط مادر شوهر حتی اگه مادر خودتم بود همینجوری بود نظرم

دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀

دخترت گناه داره مادر بزرگ هیچ وقت مثل مادر نمیشه

به نظرم خودت بزرگش کن 

به شوهرتم بگو اگه خیلی دوست داره طلاق بگیره خودش درخواست طلاق بده نه توافقی

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..

بچه رو تنها بزرگ کردن کار خیلییییی سختیه.دو دو تا چاهارتا بکن ببین پولشو داری؟قصد ازدواج چی؟اگه قراره پیش خانوادت بمونی اونا میتونن دوستش داشته باشن یا نه؟خودت چه مدلی هستی میتونی بدون دخترت ادامه بدی؟

بچت گناه داره اسی خودت بزرگش کن که حداقل مهر و محبت مادری ببینه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

اگ پول خونه رو بهت بده خوبه ک...از لحاض مالی جلو هستی خودتم برو سرکار...من بجای تو باشم بچمو میارم پیش خودم و ازدواجم نمیکنم....با اینکه الان ازدواج کردمو خیلی زندگیم خوبه ولی برا پسرم دارم میسووووووزم..‌با اینکه در ماه حداقل ی هفته پیشخودمه و کلا تلفنی باهاش در ارتباطم و بیشتر مواقع هم خونه مامانمه...ولی میگم کااااش بچه رو میگرفتم و تا اخر ازدواج نمیکردمو تلاش میکردم برا موفقیت بچم...اونا ب خواست خودشون بدنیا نیومدن ب خواست ما دنیا اومدن پس باید مسئولیت پذیر باشیم منکه عذاب وجدان دارم...و هر روز روزی ده بار دلم تیکه پاره میشه با اینکه پسرم جاش خووووووبه...تاپیک قبلمو بخون ک چرا طلاق گرفتپ

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤

خون بچتو بزرگ کن . باباش لیاقت نداره ، تو هم باید بکشی کنار؟ پس برا چی بچه آوردین ؟؟؟ بچتو بگیر توو بغلت با دل و جونت بزرگش کن . تا وقتی بزرگ شد اساس بدبختی و ناامیدی نشه . تازه اگه خوب و سالم برگ شده توو این دوره و زمونه . 

ببخشید که طولانی شد به راهنماییتون نیاز دارم

عزیزم من تجربه مشابه ندارم ولی به نظرم اگه 600تومن بهت میده بچتو بگیر اگه میتونی باهاش یه خونه نقلی 40،50متری بگیر خودتم که جوونی میتونی بری سرکار خرج خودتو بچتو دربیاری، اگه نمیخوای سربار خانوادت باشی، اون طفل معصومم گناه داره هرچقدر مادرشوهرت خوب ازش مراقبت کنه بازم به شما احتیاج داره

اگه این زندگی باشه... اگه این سهمم از دنیاست... من از مردن هراسم نیست... یه حسی دارم این روزا... که گاهی با خودم میگم... شاید مردم حواسم نیست...