سلام
من دارم از شوهرم جدا میشم دخترم 3سالشه
شوهرم رفته با یه زنی که 10سال از خودش بزرگتره و همکارشه،چند ماه پیش فهمیدم با این زنه است ولی 1جلسه رفتیم مشاوره و منم سعی کردم ببخشمش و به خاطر دخترم به زندگیم ادامه بدم اما خودش 1ماه پیش پاشو کرد تو یه کفش که میخوام ازت جدا بشم ازش پرسیدم چرا گفت دیگه دوست ندارم
اومد با خوانوادم صحبت کرد و منو گذاشت خونه ی پدرم و گفت دیگه نمیخوام ببینمش و باید توافقی ازهم جداشیم
مهریه من 313 تا سکه است،فقط 1خونه داره که نصفش وامه،گفت خونه رو میفروشم و قرض هاو وام ها رو میدم و نصفشم که میمونه میدم به تو که میشه تقریبا600تومن وتوافقی از هم جدابشیم،ماهم با وکیل مشورت کردیم گفت خونه رو بگیرین بهتره چون اگه شما مهریه رو بزارین اجرا نهایت سالی 2تا سکه میده و خونه رو نمیشه ازش گرفت،خودشم که تقاضای طلاق نمیده میگه توافقی ازهم جداشیم که نصف خونه رو بده و منم بقیه مهریه رو ببخشم
من26سالمه،خانوادم میگن بچه رو بده بهش و خودش باید بزرگش کنه،میگن پرو میشه که بره دنبال کثافت کاریش و تو بشینی واسش بچه بزرگ کنی
البته بچه رو میده به مادرش،مادرشوهرم زن خوبیه و دخترم رو خیلی دوست داره،واقعا نمیدونم باید چیکار کنم نظر شما چیه؟