2777
2789
عنوان

خیلی از نظر روحی داغونم.

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 53 پست
نه واقعا. ولی تو شرایط خیلی بدی گیر کردم. 

محبتش روت تاثیر میزاره عاشقش میشی

واقعا تضمینی نیس ک بعدش عاشق یکی بشی اونم اینقد بخادت بنظرم باهاش را بیا

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم اگه واقعا حس می‌کنی دوست داره و می‌تونه خوشبختت بکنه ، باهاش راه بیا ، من الان چند سا ...

شب خواستگاری جلوی خانواده هامون ب بابام گفت من عاشق دخترتون شدم و قسم میخورم که خوشبختش کنم.

اگه بخاطر ترحم میخوای بمونی خب نمون والا واقعا متاسفم طفلکو بازیچه کردی وقتی به خودت مطنئن نیستی ...

بخدا قصدم این نبود. اصلا خیلی سریع همه چی پیش رفت. واقعا نمیدونم. خودمم موندم.

شما از ایشون ناراحت نیستید، شما خودت مشکل روحی دارید که حس ارزشمندی ندارید. یعنی خودت، خودت رو باور نداری که کسی تو رو دوست داشته باشه، حتما حتما حتما پیش یک روانپزشک مجرب برو ، حتما نقاط سیاه فراموش شده ای در گذشته ت داری که باید برطرف بشه، وقتی حل بشه، بهت قول میدم که یک زندگی رویایی با چنین مرد خوبی خواهید داشت که خوشبخت خوشبخت خواهید شد. موفق باشید. من برات دعا میکنم...

بنظرم راجع به آدمی با این شخصیت زود تصمیم نگیر کمن آدمایی که شعور و شخصیت دارن، قیافه مهمه اما همه چیز نیست قرار نیست با سوپر استار ازدواج کنی اگه یه قیافه متوسط داره آیتم های دیگه ش رو چک کن و ببین تو بقیه موارد چجوریه، بهترین کار اینه که یه کاغذ بردای دو ستون بکشی تو یه ستون خوبی ها و تو یه ستون بدیهاش رو بنویسی تا بتونی تصمیم بگیری

محبتش روت تاثیر میزاره عاشقش میشی واقعا تضمینی نیس ک بعدش عاشق یکی بشی اونم اینقد بخادت بنظرم باهاش ...

دیشب دقیقا خودش همینو گفت. گفت بعد من هیچکی اینجوری مثل من اسیرت نمیشه

عزیزمن اون که اینقدر دوستت داره که واقعا به گفته خودت برات اشک میریزه قدرشو بدون هیچموقعه ولش نکن چون اینطور پسرها کم پیدا میشن من حسرتش مونده به دلم که شوهرم بگه واقعا ازته دل عاشقتم چون خیلی تاحالادلمو شکونده قدرش بدون بازیچه دستت نکن گناه داره 

میشه واسه ظهور اقاامام زمان یه صلوات بفرستی
شما از ایشون ناراحت نیستید، شما خودت مشکل روحی دارید که حس ارزشمندی ندارید. یعنی خودت، خودت رو باور ...

من چند ساله پیش ضربه ی خیلی بدی خوردم که هنوز تو گذشته م  گیر کردم. و الان یه حس بی تفاوتی نسبت به اتفاقای زندگیم دارم ک هیچی از صمیم قلب خوشحالم نمیکنه. اونروز مامانم میگفت مردم نامزد میکنن از خوشحالی نمیدونن چیکار کنن تو اصلا برات مهم نیس.