2777
2789
عنوان

به گند نکشید دودوست داشتن را.. .

408 بازدید | 9 پست
به گند نکشید دوست داشتن را ! وقتی هنوز ... تکلیفتان با خودتان که هیچ ... با دلتان هم معلوم نیست ! خانه خراب می شوید اگر ... حرمت نگه ندارید ! به یک باره می بینید نابود شد ... هر آنچه که به خیالتان ساخته بودید ! یاد بگیر عزیز من ... به زبان اگر آوردی دوستت دارم را حواست باشد که با تمام وجود می گویی ... که چشمهایت جای دیگر نیست ! فکرت در کوچه ی معشوقه ای پرسه نمی زند ! حواست باشد که گاهی ... اعتماد ... تمامِ چیزیست که از یک آدم می ماند ! که شکستنش یعنی مرگ !!! یعنی نابودی ... یادت باشد هم آغوشی با هر کس افتخار نیست ! که اگر ماندی پای آغوش یک عشق هنر کرده ای ! اگر ساختی دنیایت را میانِ بازوانِ مردی ... اگر باختی تمامت را برای چشمان بانویی ... هنر کرده ای ! به گند نکشید ... باورِ اینکه ... می شود هنوز هم ... عاشقانه کسی را از چهاردیواری خانه راهی کرد ! و ایمان داشت که هیچکس میانِ راه با نگاهِ او آشنا نیست ... جـــــــــــــــــز تـــــو ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.