2777
2789

بیایین یکم بگیم خالی بشیم 

من میگم ک من اونی نبودم ک همه برات تعریف کردن کاملا متفاوت بودم با اون چیزی شنیدی تو واسه خودت دوس داشتم ن چیز دیگ ای

نمی تونم بهش بگم بخاطر ی سری دلایل چند ساله رو دلمه شما چرا نگفتین

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسر سابقم بگم چقد خوشحالم که دیگ نیستی 😂  همچی آرومه  تو ازم دل کندی  به جهنم ...

😂😂😂

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂

هست حرفایی که نگفته باشم 

ولی معمولا همیشه چوب زبونمو میخورم چون رکم حرفمو به همه میزنم نزدیک و دور و بزرگ و کوچیکم نداره

خواستم بگم شما هم اینطوری باشین بعدا از خودتون راضی هستین 

طرف زبون نمیفهمه حرف حساب نمیفهمه خودشو بدون نقص میدونه وگرنه تو روش بهش میگم مشکلی ندارم

من اگ‌ بش بگم سیل حوادث واسم پیش میاد دلم دردسر نمیخواد از ی طرف دلم میخواد از خودم دفاع کنم

که نمیدونم دوسش دارم یا نه میگم که متنفرم از شکمش متنفرم از عقاید خانوادش چرا من باید تغییر کنم چرا به خاطر من توروی خانوادش واینمیسته بگه زن من اینجوریه بهش بگم چرا من باید خواهرم بزارم کنار و تو هیچ کدوم از رفیقات نمیزاری کنار بگم خانوادت بهتراز خانواده من نیست بگم گذشته توام چندان بهتراز من نبوده 😂البته نصفش تا الان گفتم بهش🤪

که نمیدونم دوسش دارم یا نه میگم که متنفرم از شکمش متنفرم از عقاید خانوادش چرا من باید تغییر کنم چرا ...

چ دل پری داری

من رفیقت رو دوست ندارم و از حرص تو گفتم ک دوستش دارم  مگه اون دختره چقدر از من سرتر بود که بهم خیانت کردی سه سال از عمرم رو پای تو گذاشتم درسم رو ول کردم الانم نه خودت موندی ن اینده ای برام گذاشتی 

من رفیقت رو دوست ندارم و از حرص تو گفتم ک دوستش دارم  مگه اون دختره چقدر از من سرتر بود که بهم ...

:(