2777
2789
عنوان

ترس بچه

237 بازدید | 20 پست

امشب با شوهرم دعوام شد اونم بچه کنارش بود تو حاله خودش بود اینم احمق دوبار داد زد خیلی بلند یهو بچم زد زیر گریه خیلی ترسیده بود بغلش کردم دلش میلرزید 1سالو چندماهشه الان از استرس خوابم نمیبره یوقت چیزیش نشه دارم دق میکنم از غصه واسش تروخدا اگه کسی بچش اینطوری ترسیده تا حالا وچیزی نشده بگید یکم دلم ارومشه

نه چیزی نمیشه نترس بچست دیگه نمی دونه که صدای بلند یعنی چی باگریه واکنش نشون داده وای توروخدا دعاکن منم مادربشم😢

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچمو بعد 13سال خدابهم داده جونم به ی تار موش وصله الان از ناراحتی قلب خودم درد گرفته که چرا گذاشتم ا ...

بهشت زیر پای مادران است🌷🌷🌹🌹

غرور هدیه شیطان 😈است و دوست داشتن هدیه خداست😇جالب این است هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم وهدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم.              هرگونه کپی برداری از این امضاع پیگرد قانونی دارد🚔😅😅😅😅
این ترس اثر بد نذاره روش بخدا هزارتا فکر میاد توسرم که یوقت اثر بدی نذاره روش 

نه اصلا

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢
نه چیزی نمیشه نترس بچست دیگه نمی دونه که صدای بلند یعنی چی باگریه واکنش نشون داده وای توروخدا دعاکن ...

۱۴ صلوات واسه مادرشدنتون فرستادم

انشالله سال ۱۴۰۰ بچه بغلتونه به حق این ماه عزیز

نه چیزی نمیشه نترس بچست دیگه نمی دونه که صدای بلند یعنی چی باگریه واکنش نشون داده وای توروخدا دعاکن ...

چرا اتفاقا خیلی زرنگه یکم که ناراحت باشم میفهمه گریه که میکردم اونم گریه میکرد به من نگاه میکرد بمیرم براش الهی

غصه نخور عزیزم میده انشالله درست زمانیکه اصلا فکرشو نمیکنی من بعد چنتا سقط باردارشدم درکمال ناباوری

۱۴ صلوات واسه مادرشدنتون فرستادم انشالله سال ۱۴۰۰ بچه بغلتونه به حق این ماه عزیز

عزیزدلمی مرسی اجرت باامام حسین شرمنده ام کردی😢

چرا اتفاقا خیلی زرنگه یکم که ناراحت باشم میفهمه گریه که میکردم اونم گریه میکرد به من نگاه میکرد بمیر ...

خب دیگه عزیزم میگم که واکنش نشون میده 

مشکلتون چی بود

جلوی بچه عزیزم دعوانکنید خوب درسته بالاخره بحث پیش میاد توخونه ولی دیگه نه اینکه دم گوش بچه جوری دا ...

راست میگین بخدا خدامنو مرگ بده جیگرم واسش میسوزه خیلی شب بدیه امشب دعاکنید بگذره دارم دیوونه میشم