2777
2789

خانما من امروز پریودیم تموم میشد کلا ۴روزه س دوره ی پریودیم.از دیروز بعد از ظهر هم هیچ خون ریزی ای نداشتم از روز اول پریودی هم قرص جلوگیریمو خوردم 

امروز حموم کردم و رو حساب اینکه تموم شده رابطه داشتیم یهو بعدش رفتم دستشویی دیدم خونریزی دارم😭😭یعنی حالا چی میشه

نکنه خدایی نکرده بارداربشم

ماه اولی بود که میخوردی؟رابطه داشتی بدون جلوگیری طبیعی؟ماه اول رو باید احتیاط کنن و در کنار قرص جلوگیری هم کنن البته شما خونریزی داشتی احتمالا ادامه خونریزی پریودت بود بعیده تو این زمان بارداری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه اولی بود که میخوردی؟رابطه داشتی بدون جلوگیری طبیعی؟ماه اول رو باید احتیاط کنن و در کنار قرص جلوگ ...

نه یکساله قرص میخورم ولی فک کنم هنوز پریودیم تموم نشده بود

آها پس از نظر بارداری مشکلی نیست قرص میخوری دیگه نگران نباش احتمالا ادامه خون پریودت بود

ان شاالله.آره مرتب قرصامو میخورم از شب اول پریودیم خوردم ولی میگم الان که رابطه داشتیم وقتی که پریودی تموم نشده دهانه ی رحم بازه یوقت خدایی نکرده باردارنشم

پریودیت تموم نشده عزیزم. جای نگرانی نیست. ولی تا میتونی قرص نخور واسه جلوگیری. خب مراقب باشین

چجوری مراقب باشن؟اگه منظورت طبیعیه اصلااا روش قابل اعتمادی نیست از یه دکتر بپرس اصلا اینو به عنوان روش پیشگیری قبول نداره خیلی ریسکش بالاست

اگه نزدیکی کردی و بعد رابطتت خونریزی بوده احتمالش عفونته تو نت سرچ کن یا شایدم زیادی کار کردی یا اس ...

چند روزه خونه تکونی کردم کمردرد شدید دارم اتفاقا سخت خم و راست میشم از درد

ان شاالله.آره مرتب قرصامو میخورم از شب اول پریودیم خوردم ولی میگم الان که رابطه داشتیم وقتی که پریود ...

نه بابا قرص پس چیکاره ست   تازه قرص هم نمیخوری این تایم اصلا زمان مناسب بارداری نیست

چجوری مراقب باشن؟اگه منظورت طبیعیه اصلااا روش قابل اعتمادی نیست از یه دکتر بپرس اصلا اینو به عنوان ر ...

نه من با قرص جلوگیری میکنم یک ساله مرتب هرشب قرص میخورم

چجوری مراقب باشن؟اگه منظورت طبیعیه اصلااا روش قابل اعتمادی نیست از یه دکتر بپرس اصلا اینو به عنوان ر ...

به موقع قطع کنه شوهرش مشکلی نیست. فقط تمرین میخواد. اره ریسکش بالاست ولی عوارض قرص رو در نظر بگیر. کاندون خیلی نازک هم عالیه

خدایا خودت کمک کن...