2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا واسم دعا کنید

78 بازدید | 16 پست

بچه ها دیروز دکتر بهم گفت که من امیدی ندارم باردار بشی چون رحمت کوچیکه و خودت هم بدون قرص پریود نمیشی:بهم رحم اجاره ای پیشنهاد کرد ولی اصلا دلم نمیخواد از رحم اجاره ای استفاده کنم دلم میخواد خودم باردار بشم؛واسم دعا کنید لطفا

ایشالا باردار میشی 

کسایی رو میشناختم بعد ده سال تا سیزده سال خدا بهشون بچه داد 

ایشالا دامنت سبز شه و خداهم حاجتت رو بده 

واست صلوات فرستادم 

می‌خوام فردا روزه بگیرم حتما دعات میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا باردار میشی  کسایی رو میشناختم بعد ده سال تا سیزده سال خدا بهشون بچه داد  ایشالا ...

برای منم دعا میکنی با زبون روزه؟! دعا کن پدر مادرم این سری که باز خواستگارم خواست بیاد خواستگاری قبولش کنن و بهم برسیم...

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
عزیزم امیدت بخدا باشه...کاش اسمت بدونم فردا نماز لیله الرغایب قابل باشم دعات کنم.

چه مهربون😍

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
برای منم دعا میکنی با زبون روزه؟! دعا کن پدر مادرم این سری که باز خواستگارم خواست بیاد خواستگاری قبو ...

اره عزیزم دعات میکنم 

ایشالا زودتر بهش برسی 

مطمئن باش که می‌رسی وقتی دو نفر هم یکه رو بخوان هر سختی که پیش روشون باشه رو پشت سر میزارن

ایشالا باردار میشی  کسایی رو میشناختم بعد ده سال تا سیزده سال خدا بهشون بچه داد  ایشالا ...

ستایش جون پررویی منو ببخش

من اسمم حنا هست میشه فردا دعام کنی دوتا حاجت مهم دارم 🙏🏻

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
عزیزمممممم......دعا در حق هم قطعا بی تاثیر نیست..

منم کاااااملا معتقدم

میشه فردا شب منم دعا کنین لطفااااا اسمم حنا هست🙏🏻

ستایش جون پررویی منو ببخش من اسمم حنا هست میشه فردا دعام کنی دوتا حاجت مهم دارم 🙏🏻

این چه حرفیه ؟ دعات میکنم عزیزم 

همین الآنم واست صلوات فرستادم 

ایشالا هرچه زودتر خدا حاجتت رو بهت بده ، و هرچه به خیر و صلاحته واست پیش بیاد

انشالله که خدای مهربون حاجت همه مون رو برآورده کنه.

عزیزم براتون ایه الکرسی میخونم💖

منم کاااااملا معتقدم میشه فردا شب منم دعا کنین لطفااااا اسمم حنا هست🙏🏻

قابل باشم حتما گلم.....شما هم منو دعا کن..اسمم بهناز.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید