بچه ها دیروز دکتر بهم گفت که من امیدی ندارم باردار بشی چون رحمت کوچیکه و خودت هم بدون قرص پریود نمیشی:بهم رحم اجاره ای پیشنهاد کرد ولی اصلا دلم نمیخواد از رحم اجاره ای استفاده کنم دلم میخواد خودم باردار بشم؛واسم دعا کنید لطفا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
ایشالا باردار میشی کسایی رو میشناختم بعد ده سال تا سیزده سال خدا بهشون بچه داد ایشالا ...
ستایش جون پررویی منو ببخش
من اسمم حنا هست میشه فردا دعام کنی دوتا حاجت مهم دارم 🙏🏻
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
انشالله که خدای مهربون حاجت همه مون رو برآورده کنه.
عزیزم براتون ایه الکرسی میخونم💖