2777
2789

دندونم از ریشه شکسته بود حالا میخام روکش کنم جلسه اول عصب کشی کرد امروز جلسه دوم دوباره ی سوراخ ایجاد کرد که یه ماکت دندون بسازه بفرسته واسه قالب، گفت دوهفته طول میکشه قالب برسه، حالا اون سوراخو دیدم با پانسمان پر‌کرد یچیز شبیه پنبه دیگه چیزی روش نذاشت بعد درمورد هزینه یکم صحبت پیش اومد ناراحت شدم اصلا یادم رقت بپرسم ک کی بیام پانسمان بردارین، یعنی تا دوهفته دیگه باید بمونه؟ چیزی میتونم بخورم؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان دقیق تو همین مرحلم دکترم گف میتونی هر چی میخوای بخوری و ..

اع چقد خوب ممنونم گلم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
منم دیروز رفتم برام قالب گرفت گفت ده روز دیگه بیا 

برای شما هم سوراخ کرد؟ مثل من بود دندونتون از ریشه شکشته بود؟

فقط یکی دو ساعت نباید چیز داغ بخوری تا پانسمانت سفت بشه ، بعدش دیگه موردی نداره تا موقع پر کردن دائم ...

خیلی ممنونم عزیزدلم چیز داغ نخوردم اما تا رسیدم خونه دهنمو شستم و یکم اب خوردم