2777
2789
عنوان

زیاد بودن آب دور جنین

347 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز .من هفته ۲۵بارداری ام رفتم سونوگرافی گفت آب دور جنین زیاده . دکتر ماما نشون دادم گفت باید بایک دکترمتخصص زنان مشورت داشته باشیم. آب دور جنینت زیاد شده. شما میدونید علت چیه و چکار باید بکنم تا شنبه که بخوام برم دکتر خیلی غصه میخورم.همش نگرانم.

حالا  من برعکس  بودم گفت آب دور بچه کمه 

بهم گفت آب زیاد بخورم 

در مورد زیاد بودن آب دور جنین اطلاعی ندارم

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخرین سونو که رفتم اب دور جنین زیاد بود ده روزبعدش زایمان کردم خدا رو شکر مشکلی نبود ان شالله برا ...

خداروشکر شما هفته های آخرش بود ولی من هنوز تازه وارد ماه۷ میشم.واسه همین بیشتر میترسم

دیروز آزمایش دادم خداروشکر نه قند دارم نه دیابت.

ببین دکترت چه نظری داره..ولی فک کنم ازت بخواد کمتر اب بخوری و ابمیوه و این چیزاهم کمتر استفاده کنی و به صورت روتین چک کنی با سونوگرافی وضعیتتو

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اب زیاد میخوری؟؟؟ من خیلی اب میخورم نکنه برا منم اتفاق بیفته

روزی ۴لیوان آب میخورم ولی چون یک چند وقتی بود که سرما خورده بودم آب پرتقال زیاد میخوردم.شاید به خاطر همون بوده😔😔

ببین دکترت چه نظری داره..ولی فک کنم ازت بخواد کمتر اب بخوری و ابمیوه و این چیزاهم کمتر استفاده کنی و ...

دقیقا همین رو گفت و گفت بایک متخصص زنان هم مشورت داشته باشیم ارجاع داد به اوم

خداروشکر شما هفته های آخرش بود ولی من هنوز تازه وارد ماه۷ میشم.واسه همین بیشتر میترسم

جانم همسن بارداری من منم حس میکنم اب دور جنینم زیاده چونکه خیلی شنامیکنه ایشاالله ۱۲ نوبت سونو دارم ولی خیلی نگرانم دیر نشه راستی برا شما تکوناش درچه حده 😍😍🤔🤔

جانم همسن بارداری من منم حس میکنم اب دور جنینم زیاده چونکه خیلی شنامیکنه ایشاالله ۱۲ نوبت سونو دارم ...

ان شالله به سلامتی.قشنگ تکوناشو احساس میکنم.بعضی مواقع ضربه میزنه بعصی مواقع از این ور به اون ور میره. دعاکن اتفاقی نیوفته.خیلی نگرانم

ان شالله به سلامتی.قشنگ تکوناشو احساس میکنم.بعضی مواقع ضربه میزنه بعصی مواقع از این ور به اون ور میر ...

انشاالله که نمییوفته توکل بر خدا عزیزم استرس نداشته باش منم دعا میکنم که بخیر وسلامت بگزره این اتفاق