2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون....................................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده تورو خدا دعام کن تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و تا عید عقد کنیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

گلم دعا کن عاشقم بشه 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده تورو خدا دعام کن تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج ...

برای تسخیر قلب ورفع کدورت بین دو شخص این عمل انجام شود:
ابتدا دورکعت نماز به همین نیت بخواند.در هر رکعت بعد از حمد (ایه ی 7/سوره ی ممتحنه)را
هفت مرتبه بخواند:«عسی الله ان یجعل بینکم ….(تا) والله غفور رحیم»
سپس بعد از سلام نماز 77(هفتاد وهفت) مرتبه بگوید:
«اللهمَّ لَیِّن قَلبَ (اسم شخص وپدرش را ببرد:مثلا علی بن حسن یا مریم بنت رسول) لی کَما
لَیَّنتَ اَلحَدیدَ لِداوُدَ(ع) وَسَخِّر لی قَلبَه کَما سَخَّرتَ لَسُلَیمانَ جُنُودَهُ مِنَ الجِنِّ وَالاِنسِ وَالطَّیرِ فَهُم یوزَعونَ».
ان شخص انچنان مسخر گردد که تصور ان ممکن نیست .این عمل به تجربه ثابت شده است

اینو من خودم خوندم واقعا موثره...ان شالله اگه به صلاحته برگرده ولی هیچوقت بزور نخواه ..خدا صلاح بندشو بهتر میفهمه شاید خدای ناکرده ازدواج کردی و مشکلاتی تو زندگی برات پیش اومد...اگه برگشت به منم خبر بده

گلم دعا کن عاشقم بشه 

برای تسخیر قلب ورفع کدورت بین دو شخص این عمل انجام شود:
ابتدا دورکعت نماز به همین نیت بخواند.در هر رکعت بعد از حمد (ایه ی 7/سوره ی ممتحنه)را
هفت مرتبه بخواند:«عسی الله ان یجعل بینکم ….(تا) والله غفور رحیم»
سپس بعد از سلام نماز 77(هفتاد وهفت) مرتبه بگوید:
«اللهمَّ لَیِّن قَلبَ (اسم شخص وپدرش را ببرد:مثلا علی بن حسن یا مریم بنت رسول) لی کَما
لَیَّنتَ اَلحَدیدَ لِداوُدَ(ع) وَسَخِّر لی قَلبَه کَما سَخَّرتَ لَسُلَیمانَ جُنُودَهُ مِنَ الجِنِّ وَالاِنسِ وَالطَّیرِ فَهُم یوزَعونَ».
ان شخص انچنان مسخر گردد که تصور ان ممکن نیست .این عمل به تجربه ثابت شده است

اینو من خودم برای اینکه رابطه بین خودمو عشقم خوب بشه خوندم واقعا اثر داشت...نمیدونم شاید برای شماهم موثر واقع شه

برای تسخیر قلب ورفع کدورت بین دو شخص این عمل انجام شود: ابتدا دورکعت نماز به همین نیت بخواند.در هر ...

خوندم خودم بیش تر عاشقش شدم🤧😭😑

برعکس جواب داد

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه