2777
2789
عنوان

شهرِ بیچاره ی من...

447 بازدید | 27 پست

سلام خواهرای خوبم،برای شهرم دعا کنید،شهر کوچیک و ابتلای روزانه ۱۸۰ نفر به کرونا و کرونای انگلیسی،خواهش میکنم دعا کنید،دلم برای خانوادم تنگ شده،قرنطینه شدیم.باردارم و دوست دارم توو این دوران سخت کنارم باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد ...سیل.جنگ.گردوخاک حالا هم کرونا....بلا از شما و همشهریاتون دور باشه....چاره چیه خیلی مراعات ...

زندانیم بخدا خونه،شوهرم ولی باید بره سرکار،بخدا انگار دارم یه فیلم گریه دار نگاه میکنم هر شب میگم فردا آخرین قسمت،همه شهر پاک شده و هیچ مریضی نیست

چقدر بد ...سیل.جنگ.گردوخاک حالا هم کرونا....بلا از شما و همشهریاتون دور باشه....چاره چیه خیلی مراعات ...

خیلی خسته م مهربانوجان،نگرانی دلتنگی خستگی بارداری،بیکاری،خیلی خسته م...

زندانیم بخدا خونه،شوهرم ولی باید بره سرکار،بخدا انگار دارم یه فیلم گریه دار نگاه میکنم هر شب میگم فر ...

تابستون شهر ما خیلی زیاد شد 4ماه طول کشید تا وضعیت تغییر کرد

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
اینها هم می گذره ...روزهای خوب در راهه

روزای خوبی که همه باید باشن،مامانم بابام خواهرام،مامانم و خواهرام مشکوکن،الانم زن داداشم بدحال میزنه،نگران‌ برادرزاده م هستم،هنوز دو سال نداره