74royaa مدیر عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 273 عنوان اگرخانواده خوبی نداشته باشین بخوایین جدابشین خودتون تنهازندگی میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 33 پست ازدواج دومم وباخانوادم خیلی توعدابم پسردوستن وخونموکردن توی شیشه حمایتم نکردن توکارای دادگاه خودم کاراموانجام دادم طلاهاموفروختم وکیل گرفتم همش زخم زبون کتک ارامش ندارم ادمیم نیستم ک فکرکنید کاری کردم ابروریزی بشه بریدم ودیگ نمیخوامشون میترسم ازتنهایی زندگی کردنم نمیدونم برم خوابگاه کسیم نمیشناسم ک هم خونه باشیم نگران بعدطلاقم 🕊الهی تومیدانی چ میخواهم... ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊 امروز | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
74royaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 273 بافامیل اصلا همخونه نشو هرچقدرپولداری رو همون حساب کن شده یهسویت اجاره کن دلم خوش بود این دختره هست ولی خب پیشنهاددادمث خودم باشم من نمیتونم تنهایی خونه گرفتن یاتوخوابگاه بودن همش دارم ب اینافکرمیکنم 🕊الهی تومیدانی چ میخواهم... ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊
74royaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 273 منم داعونم ولی خب هیچ پشتوانه مالی وعاطفی ندارم براهمین طلاق نمیگیرم،الان بالای ۳۵روز نرفتم خونه پدر ... همچین خانواده ای نباشن بهتره عزیزم من خیلی اسیب دیدم بخاطرخانوادم امیدوارم بهترینابرات رقم بخوره درکت میکنم مااگرخانواده داشتیم این وضعیتمون نبود 🕊الهی تومیدانی چ میخواهم... ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊
74royaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 273 قربانت 🌹خانوادهای اینجوری داریم کاریش نمیشه کرد همینیم دیگه 😓خودتو از نظر مالی تقویت کن ب ک ... مگرجدابشم ازتینجا برم ک بتونم ی دره مث ادم سالم زندگی کنم 🕊الهی تومیدانی چ میخواهم... ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 11239 امن؟ خیلی نگرانم من تجربه مستقل بودن ندارم آره یه گشتی بزن توی اینستا خوابگاها پیج دارن توی تهران تحقیق کن و... ببین کدوم بهتره
74royaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 273 نگران نباش منم تنهازندگی میکنمتیرماه جداشدم کرجم میشه درخواستم قبول کنی البته اگردوست داشتی من خیلی نگرانم همش ترس دارم اونقدرترسو شدم ازهمه میترسم خیلی اتفاقات توزندگیم افتاد 🕊الهی تومیدانی چ میخواهم... ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊
سارا_دختری_در_سایت عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1540 دلم خوش بود این دختره هست ولی خب پیشنهاددادمث خودم باشم من نمیتونم تنهایی خونه گرفتن یاتوخوابگاه بود ... بافامیلت دوست نشو بادوستتم فامیل نشو ظاهرا آنرمال همون بریخوابگاه بهتره یه مدت برو کار کن پولاتو جمع کن شده یه خونه کوچیکاجاره کن تنهایی خیلی بهتره 🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺
74royaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 273 آره یه گشتی بزن توی اینستا خوابگاها پیج دارن توی تهران تحقیق کن و... ببین کدوم بهتره ماهانه اجاره بایدبدی؟ دوتا پیداکردم خوابگاه ب ظاهرمطمعن ولی فکرکنم هزینش زیاد 🕊الهی تومیدانی چ میخواهم... ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊
سارا_دختری_در_سایت عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1540 میشه درخواستم قبول کنی البته اگردوست داشتی من خیلی نگرانم همش ترس دارم اونقدرترسو شدم ازهمه میترسم خ ... بله عزیزم حتما 🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺
74royaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 273 بافامیلت دوست نشو بادوستتم فامیل نشو ظاهرا آنرمال همون بریخوابگاه بهتره یه مدت برو کار کن پولاتو جمع ... اره خب بعدواسه خونه اجاره کردن گیرنمیدن راحت ب ادم تنهاخونه میدن؟ 🕊الهی تومیدانی چ میخواهم... ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊
سارا_دختری_در_سایت عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1540 اره خب بعدواسه خونه اجاره کردن گیرنمیدن راحت ب ادم تنهاخونه میدن؟ تهران بله خیلی بهتر از جاهای دیگست نترس 🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 11239 ماهانه اجاره بایدبدی؟ دوتا پیداکردم خوابگاه ب ظاهرمطمعن ولی فکرکنم هزینش زیاد آره بزار یه پیجی رو برات بفرستم. به نسبت اجاره هاش منطقی بود خودم حضوری نرفتم چک کنم ولی اوکی به نظر میرسه قشنگ تحقیق بکن
سارا_دختری_در_سایت عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1540 میشه درخواستم قبول کنی البته اگردوست داشتی من خیلی نگرانم همش ترس دارم اونقدرترسو شدم ازهمه میترسم خ ... قبول کردم 🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺
74royaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 273 آره بزار یه پیجی رو برات بفرستم. به نسبت اجاره هاش منطقی بود خودم حضوری نرفتم چک کنم ولی اوکی به نظر ... مرسی عزیزم🙏🏻🫂 🕊الهی تومیدانی چ میخواهم... ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 11239 آره بزار یه پیجی رو برات بفرستم. به نسبت اجاره هاش منطقی بود خودم حضوری نرفتم چک کنم ولی اوکی به نظر ... Khabgah_lotus
نود_و_پنجی_😅 عضویت: 1395/05/18 تعداد پست: 3786 اره فقط نگران تنهازندگی کردنم خانوادت مشکلی ندارن با اینکه بری خونه جدا بگیری؟؟؟ 😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅