2777
2789
بافامیل اصلا همخونه نشو هرچقدرپولداری رو همون حساب کن شده یهسویت اجاره کن

دلم خوش بود این دختره هست ولی خب پیشنهاددادمث خودم باشم من نمیتونم تنهایی خونه گرفتن یاتوخوابگاه بودن همش دارم ب اینافکرمیکنم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

منم داعونم ولی خب هیچ پشتوانه مالی وعاطفی ندارم براهمین طلاق نمیگیرم،الان بالای ۳۵روز نرفتم خونه پدر ...

همچین خانواده ای نباشن بهتره عزیزم من خیلی اسیب دیدم بخاطرخانوادم امیدوارم بهترینابرات رقم بخوره درکت میکنم مااگرخانواده داشتیم این وضعیتمون نبود

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربانت 🌹خانوادهای اینجوری داریم کاریش نمیشه کرد همینیم دیگه 😓خودتو از نظر مالی تقویت کن ب ک ...

مگرجدابشم ازتینجا برم ک بتونم ی دره مث ادم سالم زندگی کنم

نگران نباش منم تنهازندگی میکنمتیرماه جداشدم کرجم

میشه درخواستم قبول کنی البته اگردوست داشتی من خیلی نگرانم همش ترس دارم اونقدرترسو شدم ازهمه میترسم خیلی اتفاقات توزندگیم افتاد

دلم خوش بود این دختره هست ولی خب پیشنهاددادمث خودم باشم من نمیتونم تنهایی خونه گرفتن یاتوخوابگاه بود ...

بافامیلت دوست نشو بادوستتم 

فامیل نشو ظاهرا آنرمال همون بری

خوابگاه بهتره یه مدت برو کار کن 

پولاتو جمع کن شده یه خونه کوچیک

اجاره کن تنهایی خیلی بهتره

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

آره یه گشتی بزن توی اینستا خوابگاها پیج دارن توی تهران تحقیق کن و... ببین کدوم بهتره

ماهانه اجاره بایدبدی؟ دوتا پیداکردم خوابگاه ب ظاهرمطمعن ولی فکرکنم هزینش زیاد

بافامیلت دوست نشو بادوستتم فامیل نشو ظاهرا آنرمال همون بریخوابگاه بهتره یه مدت برو کار کن پولاتو جمع ...

اره خب بعدواسه خونه اجاره کردن گیرنمیدن راحت ب ادم تنهاخونه میدن؟ 

ماهانه اجاره بایدبدی؟ دوتا پیداکردم خوابگاه ب ظاهرمطمعن ولی فکرکنم هزینش زیاد

آره بزار یه پیجی رو برات بفرستم. به نسبت اجاره هاش منطقی بود 

خودم حضوری نرفتم چک کنم ولی اوکی به نظر میرسه قشنگ تحقیق بکن

آره بزار یه پیجی رو برات بفرستم. به نسبت اجاره هاش منطقی بود خودم حضوری نرفتم چک کنم ولی اوکی به نظر ...

مرسی عزیزم🙏🏻🫂

اره فقط نگران تنهازندگی کردنم

خانوادت مشکلی ندارن با اینکه بری خونه جدا بگیری؟؟؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅