ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 عنوان روزه فردا و شب لیله الرغائب 😍😍😍 356 بازدید | 27 پست دوستای مهربونم حواستون باشه روزه فردا رو از دست ندین که فوق العاده ثواب داره.مهربونا با دلای پاکتون برای منم دعا کنین😍 وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم..... 1399/11/29 | 20:09 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 من خودم حواسم نبود فردا اولین پنج شنبه ماه رجبه، یکی از بچه ها اینجا گفت یادم افتاد، از همین جا براش طلب دعای خیر می کنم.❤❤❤ وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 برامنم دعا کن من نمیتونم روزه بگیرم یه ذکری هست تو مفاتیح اونو ۱۰۰ بار بگی ان شاءالله ثواب روزه رو میبری. وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 ممنون از یادآوریت🙏🙏🙏🙏🙏🙏 فدات❤ وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
عشق،محمدم،من۱۱۱ عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 15888 یه ذکری هست تو مفاتیح اونو ۱۰۰ بار بگی ان شاءالله ثواب روزه رو میبری. چی عزیزم نمیشه بگی؟
قااصدکم عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 13986 خاله ها برا سلامتی نی نی منم دعا کنین جمعه میرم برا زایمان عزیزممم بسلامتی انشاالله بیاد بغلت 😍😍😍خیلی واسم دعا کن منم برات دعا کردم
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 کِی دقیقا؟ امشبه یا فرداشب؟ کِی روزه بگیرم فردا ان شاءالله روزه بگیریم، افطارش میشه شب لیله الرغائب وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....