2777
2789
اره امان از وابستگیشون تک پسره سه تا هم خواهر متاهل داره  من دو سال تو یک اتاق از خونه مادرشوه ...

وای منم ۳ سال تویه خونه باهم بودیم خدانگزره ازمادرشورم همچین کرده الان ۲ساله مستقلم میبینمش تپش قلب میگیرم

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلات منم تقریبا شبیه شماست فقط با این تفاوت که هر چه قدر هم بیان خونم بازم مهمون داشته باشم اول از ...

بیان برن بخدا من دست دلباز و گشاده رو هستم حتی بیان بمونن ولی دخالت نکنن 

کافیه بخوای سینی پلو روبزاری تو سفره پدرشوهرم نظر میده برای همه چی به پوششم به رفت و امدمون من حجاب دارم اما بارم پدرش بهم گیر میده شوهرمم میگه جواب این دوتا رو نده احترامشون. داشته باش 

بعله 🤩تا۱۰روز روزی ۱۴۰۰تا ذکریاجوادالائمه اردکنی

خیلی ممنون❤

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من از اول خونه جدا و دور داشتم تو یه شهر با مادرشوهر. همیشه حسرت میخورم به کسایی که پیش مادرشوهرن.می ...

فک کنم نفست ازجای گرم بلندمیشه من بعد۶ماه امدمدیدنشون  تاهم دیدن باشه هم تفریح خونموتوشیشه کردتواین یه هفته خداازش نگزره

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
مرسی منم حتما میخونم فقط التماس دعا دارم جان عزیزاتون دعام کنین

حتماااا بخون ازامشب ذکرشو بگو تا۱۰روز معحزشو میبینی خدا کمکت کنه. ایشالا ک‌مادرشوهرتم دست ازاین وابستگی ارکیش برداره و متوحه شه ک پسرش الان مرده یه خونس امیده یه زندگیع

اورجینال و اصل باش تادنیاازتوکپی کند.😏
حتی اگه خونه هم میخریدیم مجبوریم اینجا باشیم کنار پدر مادرش هر دو سالم و سرحالن خداروشکر ،مادرشوهرم ...

اینجورخانوادهانمیخوان ناف بچشونو ازخودشون جداکنن

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

اینجورخانوادهانمیخوان ناف بچشونو ازخودشون جداکنن

کافیه شوهرم سرما بخوره ده بار زنگ میزنن انگار کودک سه ساله ست ...کافیه یه بشقاب برا من جابجا کنه پدرشوهرم سریع میگه پسرم بیرونم کار کنه خونه هم کار کنه؟؟

داماداشون خیلی هوای دختراشو دارن اونا رو تشویق میکنن  ولی برای عروس اینو نمیخوان😢😢

وای منم ۳ سال تویه خونه باهم بودیم خدانگزره ازمادرشورم همچین کرده الان ۲ساله مستقلم میبینمش تپش قلب ...

خداروشکر کن مستقلی...من یع دورهمی زنونه و دوستانه نمیتونم داشته باشم چون مادرشوهرمم باید بیاد

شوهرم از لحاظهای دیگه بد نیست ولی خیلی خیلی بیش از حد وابسته و اویزون همدیگه ان

کافیه شوهرم سرما بخوره ده بار زنگ میزنن انگار کودک سه ساله ست ...کافیه یه بشقاب برا من جابجا کنه پدر ...

انشالله خدا به دل شوهرتون بندازه مستقل بشین زوده زود😘😘فردا شب ارزوهاست حتمن براتون دعامیکنم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

انشالله خدا به دل شوهرتون بندازه مستقل بشین زوده زود😘😘فردا شب ارزوهاست حتمن براتون دعامیکنم

خیلی لطف میکنی من دختر قوی بودم امتحانم خوب پس دادم حقم این نیست بخداا

سه یالگی بی مادرو پدر شدم کلی اوارگی کشیدم