2777
2789
عنوان

صابون گوگردبرای رفع جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده کردم عالیه

واقعا چقد خوب😍 چقدر طول کشید تا تاثیر بکنه؟

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡
آره عزیزم اصلا چرکی نبود. زیرپوستی بود. کلا صابون گوگرد خوبه

مرسی فداتشم حتما میگیرم😍

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡
۱۸

واسه سنتم هست. ولی من همون از18سالگی اینطوری بودم. فقط بگم خودارضایی این مدل جوشارو زیاد میکنه. صورتتو بشور کف صابونو بزن بزار دو دق بمونه روپوستت بعد بشور. دیگه به صابون کفی دست نزن. آب بزن بزار اونور

واقعا گوگرد تاثیر داشت برا من ببین اگه پوستت چربه مطمعن باش خوب میشه

وای مرسی اره چرب هست این مدت تخمه خوردم شدید زده بیرون پیشونیم😐😂

من دبیرستان بود رو گونه هام پر از جوش بود پیشونیم جوش میزد از ۱۶ تا. ۲۱ سال استفاده کردم الان نه جای ...

خیلیم عالی خوشحال شدم کاش منم خوب بشه جوشام بره😢

چند درصدشو بگیرم؟