2777
2789
عنوان

پسرعمو

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 30 پست
میبخشی ولی خانواده عمه برای ما یه جور توهین ناموسی محسوب میشه. اصلا اسمشون میاد یه شیشه ای چیزی باید ...

منم زیاد علاقه ای به خانواده عمه و عمو ندارم .بیش تر باخانواده مادری جورم

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با پيج دختر غريبه رفتى اونو به تو ترجيح داده بعد بازم نميدونى چيكار كنى؟ واقعا نميدونى؟

نه دیگه واسه مامانمم تعریف کردم ‌. کلا آدم نیست میگم ولی این ایما واشاره ها وحرفای فامیل دیوونم کرده

نمیدونم والا بنظرت باتوجه به این چیزایی،که تعریف کردم بهم علاقه داره؟ پسری نیست که حتی با ادم دست بد ...

ببین حساب خونه تابازار یکی نیست.شاید آدم توهم بزنه که طرف دوستش داره.اصلا نباید  ارزش خودت ر بیاری پایی بهش محل نده و کاری نداشته باش

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
نه من نمیخام اصلا صلاح نیست . ولی میگم اگه بود خوب تر بود از غریبه

عزیزم اولا تو هنوز سنت کمه و وقت واسه ازدواج زیاد داری و الان تنها مشغله فکریت باید کنکور و درس باشه تا با تحصیل خوب ایندتو بسازی 

حالا این به کنار دوما ازدواج یعنی تعهد و مشترک شدن یعنی باید عقیدتو فکرتو طرز تفکر و زندگیتو با یکی وقف بدی شاید با اشنا نشه ولی با غریبه خوشبخت بشی و تفاهم داشته باشی 

بنظز من سنت هنوز کمه و به بلوغ فکری کامل نرسیدی و وقت داری برای زندگی کردن و ازدواج و شوهر خوب 

انشالله یکی هم پیدا میشه که هم خوب باشه هم سر به راه هم خوشبختت کنه ولی بخاطر معیارهایی خیلی کوچیک مثل فامیل بودنو یا اینکه یذره بهت توجه کرده اینده خودتو تو خطر قرار نده 

نه دیگه واسه مامانمم تعریف کردم ‌. کلا آدم نیست میگم ولی این ایما واشاره ها وحرفای فامیل دیوونم کرده

منم مشکلم اینه.من هنو سنم خیلی کمه ولی خاله ام و مامانم میگن 18 شدم باید با پسرخاله ام ازدواج کنم.  کلا نمیتونم با فامیلمون کنار بیام  

فرشته خز شده من دختر شیطانم
عزیزم اولا تو هنوز سنت کمه و وقت واسه ازدواج زیاد داری و الان تنها مشغله فکریت باید کنکور و درس باشه ...

آره من اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم الان مخصوصا تو این شرایط بد روحیم و تحصیلیم

آره من اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم الان مخصوصا تو این شرایط بد روحیم و تحصیلیم

پس فعلا هیچ تصمیمی نگیر 

اصلا فکر نکن بهش و استرس نداشته باش حرف مردمم شب ساعت ۹ بزار دم سطل زباله تا ماشین شهرداری ببره 

بعدشم منتظر باش تا کسی بیاد که کشته مردت باشه واست جون بده نه اینکه یکی دیگه رو به تو ترجیح بده 

ببین از من ب ت ی نصیحت 

منم دقیقااااااا شرایط تورو دارم 

ی پسر عمو دارم هم سن خودمع کل فامیل میگن اینا از همن و ع این حرفایع چرت پرت 

عمومم از همون بچگی میگف این عروس منع 

ما چند وقتی در ارتباط نبودیم ولی یکی از فامیلامون فوت کرد برای مراسمش باز دوباره باهاشون رفت و امد داشتیم این وسط من اون میومد پا میشدم میگفتن ازش خجالت و میکشع و اینا 

پس همدیگرو میخان 

اینقد زیر گوشم خوندن ک یجورایی باورم شد خود طرفم انگار بدش نمیومد خیلی کرم میریخت 

ولی ی سری اتفاقات افتادن ک فهمیدم همع این کاراش صرفا جهت مسخرع بازیع و اگع جلو این حرفارو نگریم و خودمو راضی نشون بدم لگد زدم ب ایندع و بختم چون بعدا دیگع همه فک میکنن نامزدیم یا ی همچین چیزی و خاستگار و همع چی میپرع😐

پسر عموی منم ن خودش ن خانوادش ادمایع خیلی رو مخی هستن و یزرع ک عاقلانه تر فک کردم دیدم نمیتونم باهاشون کنار بیام پس بخاطر بچه بازیو ی سری چیزای دیگع زود تصمیم نگیر 

سعی کن اصلاااااا بهش فک نکنی اگع تصمیمش جدی باشع بعد ک اقدام کرد فکر کن ولی الان اصلا چون اگع وابستش بشی و اون ازدواج کنع خیلی داغون میشی