میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره کار درستیه من اعتقادم اینه اگ منبع درامدت خوب باشه درکنارش همه چی میاد اما ماشین ن فقط ضرره همش خرج میکنی براش تصادف میکنه روغن و هزار مشکل دیگه پس بهتره ک منبع درامدتو اوکی کنی بعد ماشین بگیری
کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
الان قیمتا خیلی نوسان داره،ما خواستیم رو طلا سرمایه گذاری کنیم ی طلا فروش قدیمی اشنا داریم گفت قسم م ...
ب همین خیال باشیم😂 کی و کجا اونم تو ایران چیزی ک رفت بالا اومد پایین؟نمیخام سیاسیش کنم اما مرغ رو یادته چ بلایی سر قیمتش اومد؟الان چقدش کردن؟حالا دیدی سیاست ینی چی؟سربسته گفتم اما امیدوارم ک متوجه شده باشی
کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆