2777
2789

یه ماشین داریم.قصد داریم بفروشیم سرمایه کار کنیم.به نظرتون الان کار درستیه؟ اگه آره چه کاری خوبه؟کسی تجربه ای داره لطفا  کمک کنید

هر چه تبر زدی مرا...زخم نشد جوانه شد 😊

نه درست نیست 

ریسک بزرگیه 

اگه میتونین وام بگیرین

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره کار درستیه من اعتقادم اینه اگ منبع درامدت خوب باشه درکنارش همه چی میاد اما ماشین ن فقط ضرره همش خرج میکنی براش تصادف میکنه روغن و هزار مشکل دیگه پس بهتره ک منبع درامدتو اوکی کنی بعد ماشین بگیری

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

الان قیمتا خیلی نوسان داره،ما خواستیم رو طلا سرمایه گذاری کنیم ی طلا فروش قدیمی اشنا داریم گفت قسم میخورم طلا تا ۳،۴ ماه دیگه حتی تا۵۰۰تومن هم کم بشه

خواستیم ماشین عوض کنیم گفتن صبر کنید فکر کنم میخواد قیمتا بیاد پایین

ماشینتون چیه؟چقده قیمتش؟ارزش داره ک بزنی توکار؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
الان قیمتا خیلی نوسان داره،ما خواستیم رو طلا سرمایه گذاری کنیم ی طلا فروش قدیمی اشنا داریم گفت قسم م ...

ب همین خیال باشیم😂 کی و کجا اونم تو ایران چیزی ک رفت بالا اومد پایین؟نمیخام سیاسیش کنم اما مرغ رو یادته چ بلایی سر قیمتش اومد؟الان چقدش کردن؟حالا دیدی سیاست ینی چی؟سربسته گفتم اما امیدوارم ک متوجه شده باشی