2777
2789

دوستان من دو دوره ال دی مصرف کردم سونو که شدم ضخامت آندومتر زده بود ۲۰ میلی متر آیا بخاطر قرصه؟ اگه پریود بشم درست میشه و کم میشه ؟ ممنون میشم کمک کنین

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
دکتر همون موقع ک داش سونو میگرف واست هیچی نگف

نه نگفت چی مثلا؟ بعدم تو سونو نزده تنبلی یا فولیکول دارم یا نه بخاطر قرص نداشتم یعنی یا نگفته

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من باید قرص بخوری ولی با تشخیص دکتر  من شماره دکترمو واست می زارم دکتر زنان و متخصص نازایی هستن خانم دکتر لک
شمارشم   ادرسشم هم تو نازی اباده هم تو اقدسیه 09125044690

عزیزم به نظر من باید قرص بخوری ولی با تشخیص دکتر  من شماره دکترمو واست می زارم دکتر زنان و متخص ...

ممنون دوست عزیزم 😘 تلفنی هم جواب میدن؟