2777
2789
عنوان

قطعا باورتون نمیشه

187 بازدید | 12 پست

ولی الان مادر شوهرم زنگ زد که دیشب پسرمو خونه شون جا گذاشتم...    

بعد من همش میگفتم ک امکان  نداره رفتم تختشو دیدم متوجه شدم ک بله گویا دیشب خانواده ی 4 نفره ی ما، 3 نفره ب منزل برگشته و یکی از فندقامونو یادمون رفته بوده با خودمون بیاریم چون رو تخت مادر شوهرم اینا خوابوونده بودمش و دخترمم دیشب انقدر بی تابی میکرد همش فکرم درگیر اون بود و اصلا فرازمو یادم رفته بود بردارم... 

مامان# ‍- نمونه

از صبح همش ب خودم میگفتم چ خوب ک هردوشون خوابن. نگو اصلا یکیشون نیست. چون اینا اینجوی هستن که ساعت 6 صبح بیدار میشن همدیگه رو بیدار میکنن. امروز ک پسرم نبود دخترمم تا الان خواب بود. 

اخیییی😂

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اسی مادرشوهرت چیزی نگفت؟ 

مادر شوهرم عشقه. عشق. صبح زنگ زد کلی خندید  گفت مگه پسرم چقدر اذیتت میکنه که پسرتو رو تخت من جا گذاشتی رفتی مامان کوچولو.

خیلی انرژی مثبته. من یه وقتایی ک حالم خوب نیست زنگ میزنم باهاش حرف میزنم ازش انرژی میگیرم. از مامانم بیشتر هوامو داره. تو تاپیکای قبلیم نوشتم درموردش. بعد از زایمانم اگه نبود واقعا هیچ ایده ای برای نگه داری از بچه ها نداشتم.مادر شوهرم مثل یه مادر کنارم بود واقعا مرهم دردامه.  

مادر شوهرم عشقه. عشق. صبح زنگ زد کلی خندید  گفت مگه پسرم چقدر اذیتت میکنه که پسرتو رو تخت من جا ...

باید کلی بخاطرش خداروشکر کنی... خیلی نعمت بزرگیه وقتی ازدواج کنی ومادر همسرت دوستت داشته باشه این یعنی خدا آرامش زندگیتو تضمین کرده خداروشکر😍