سلاممم خانما یه سوال داشتم من ماهه بعدی عقدم هست بعد نامزدم میگه میای عید باهم بریم مسافرت من نمیدونم چی بگم از طرفی بخاطر یه سری مسائل نمیخوام تنهایی باهاش برم مسافرت خانواده مم خوش شون نمیاد دختر پسر تو عقد باهم بخوابن یه جا .. از طرفی هم میگه پس بیا با خانواده من و زن داداشم بریم شمال منم با اونا هنوز راحت نیستم من چادری ام زن داداشش مانتویی و بد حجابه نمیدونم چی بگم بهش؟؟ از طرفی هم اقوام نزدیک مون شهرستان اند میخوام ببرمش اونجا میترسم من نرم اونم نیاد با ما مسافرت...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه عقیده ای.....چرا دخترو پسر محرم نباید کنار هم بخابن زنو شوهریت دیگه😑😑😑
نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞 ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
نمیدونم چرا هیچکس نمیخواد قبول کنه کرونا هنوز هست و هر روزم داره بیشتر میشه
این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشمهای تو به جای دستهای تومن به دست تو آب میدهم تو به چشم من آبرو بده! من به چشمهای بی قرار توقول میدهم ریشه های ما به آبشاخههای ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم قیصر امین پور
به همون دلیلی که به کسی که حجابش مثل خودش نیست میگه بدحجاب
اصن درک نمیکنم بعضی عقیده هارو😒
یعنی تا یکی دوسالی که میخاد عقد باشه نباید شوهرش پیشش بخابه😑🤐
نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞 ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
خانوادت مهم نیست خوششون میاد یانه مهم اینه شوهرت از چی خوشش بیاد لطفا راه خیانت و با کنارش نبودن و ب ...
من عقدم همه جوره نیاز های همسرمو براورده کردم که احساس کمبود نکنه