2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 64 پست
اصن درک نمیکنم بعضی عقیده هارو😒 یعنی تا یکی دوسالی که میخاد عقد باشه نباید شوهرش پیشش بخابه😑🤐

می دونی بستگی به عقیده خانواده نداره بستگی به عقیده زن و مرده داره عقیده که نمیشه گفت باید گفت خوش اومدن

می دونی بستگی به عقیده خانواده نداره بستگی به عقیده زن و مرده داره عقیده که نمیشه گفت باید گفت خوش ا ...

نمیدونم والا🤷‍♀️🙄

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادری نیس ایدز نداره ک🥴

کلا سفر خانوادگی رو دوست ندارم .. نمیگم بده میگم باهم آشنا نیستیم هنوز  ده روز بعده عقد عیده میترسم چون اون خیلی راحت میگرده منو اذیت کنه بهم حرف بزنه 

نفسم بند نفس های تو شد.. خدایا ممنونم ازت
 نوع پوشش هرکس به خودش مربوطه گلم❤

میدونم عزیزم میگم یه موقع باهم مقایسه نشیم دلخوری پیش بیاد مخصوصا اینکه اونا خیلی راحتن تو این چیزا  ما نه

به همون دلیلی که به کسی که حجابش مثل خودش نیست میگه بدحجاب

هر کسی عقدید خودش و داره عزیزم پس چی بگم ؟؟ دارم توضیح میدم شرایط مونو 

خانوادت مهم نیست خوششون میاد یانه مهم اینه شوهرت از چی خوشش بیاد لطفا راه خیانت و با کنارش نبودن و ب ...

خب تو عقد ولایت دختر با پدره نمیتونم که مخالفت کنم باهاش خودمم میترسم

اشکال نداره دقیقا ما هم میخایم دو هفته دیگه بریم مشهد منم مثل تو عقدم یکم میترسم ولی خب اول و آخر با ...

وای جدی اینم میگفت بریم مشهد دوتایی من میترسم خخخ ما هنوز عقد نکردیم ولی خیلی احساسیه این آیدی تو بده بریم تلگرام