2777
2789
عنوان

قرصی هست برای بارداری سریع؟

240 بازدید | 21 پست

من دکتر رفتم و چکاپم انجام دادم و همه چیزم اوکی بوده پریودیمم منظمه و دکترم بهم قرص فولیک اسید داد که روزانه مصرف میکنم مولتی ویتامینم مصرف میکنم  و هر  روزم پیاده روی میکنم ولی ی قرصی میخوام که تخمکامو فعال کنه و زود باردارشم

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

ار عطاری دارو بگیر بر گرم شدن رحمت

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص نمیخواد کیت تخمک گذاری بخر استفاده کن  روزیکه جوابش مثبت شد هرروز اقدام کن  حامله م ...

من دوران تخمک گذاریم اقدامکردم و الانم تقریبا ی هفته میگذره و یکم بدن درد و خستگی و کمر درد دارم دلم همش غذا میخواد و ضعف میره میتونه علایم بارداری باشه؟

من دوران تخمک گذاریم اقدامکردم و الانم تقریبا ی هفته میگذره و یکم بدن درد و خستگی و کمر درد دارم دلم ...

ممکنه باشه

ولی زیاد به علائم توجه نکن

من خودم سر بچه اولم هیچ علائمی نداشتم 

ولی این ماه اقدام داشتم ۲ اسفند پریمه الان سینه درد دارم 

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
ممکنه باشه ولی زیاد به علائم توجه نکن من خودم سر بچه اولم هیچ علائمی نداشتم  ولی این ماه اقد ...

ولی ممکنه که بعضی بدنا زود علایمش نشون بده درسته؟ و اینکه من هم چکاپ رفتم هم فولیک اسید مصرف میکنم پیاده روی هم میرم کاش باردارباشم

ولی ممکنه که بعضی بدنا زود علایمش نشون بده درسته؟ و اینکه من هم چکاپ رفتم هم فولیک اسید مصرف میکنم پ ...

اره ممکنه  

ایشالا بارداری

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
اره ممکنه   ایشالا بارداری

انشالله از طرفیم به این فکر میکنم که جمعه یا شنبه دوران تخمک گذاریم  رابطه داشتم ممکن نیست علایمش نشون بده دعاکن واسم

عزیزم من دکتر پور مطرود  فوق تخصص زنان و نازایی  رو بهت معرفی می کنم چون خودم مشکل با رداری داشتم پیش ایشون رفتم
و خدا شکر الان حامله هستم ادرسشم تو سعادت اباد وشماره مطبشم 02122080173و
 ب نظرم هر دارویی رو خودسرانه واسه بچه دارشدن مصرف نکن 021221373480

عزیزم من دکتر پور مطرود  فوق تخصص زنان و نازایی  رو بهت معرفی می کنم چون خودم مشکل با ردار ...

عزیزم من مشکل بارداری ندارم چکاپ رفتم اوکیم