من تو نظرات و پیامایی که برام اومد (بعد از اینکه تجربه خیانتم رو گفتم ) فهمیدم تعداد زیادی از خانما هستن که با اینکه میدونن شوهرشون داره به خیانتاش ادامه میده به دلایل مختلف دارن زندگی میکنن
یه خواهشی از همتون دارم اولا حتما واکسن بیماریای مقاربتی رو بزنید حتما که سلامتتون به خطر نیفته و اگه امکانشو ندارین حداقل از محافظ (ک.ا.ن.د.و.م) تو رابطه استفاده کنین که بخاطر کس دیگه سلامتتون به خطر نیفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر اگر نمیتونی طلاق بگیری و از خونه اش بری بنظرم جای این واکسیناسیون و هر روز وقیح تر کردن شوهرت یه چی به خوردش بده میل جنسیش به درک واصل بشه (البته موقت چون دایمش گناه کبیره و نابخشودنی هست) که حداقل اعصابت از این بعد راحت بشه
خب آخرش چی؟ بیست سال، سی سال؟ زخم هر چی کهنه تر شه درمانش سخت تره آدم شده بره کار خونه بقیه رو ان ...
آره والا . نمیدونم این کار کردن چرا برا بعضیا اینقدر سنگینه که حاضرن هر خفتی رو تحمل کنن اما یه کار حتی خدماتی رو انجام ندن. بعدم حالا به وقتشم کلی شاکی ان که تو زندگی باید حق و حقوقشون تمام و کمال باشه چون بالاخره درسته بیرون کار نمیکنن اما تو خونه که کار میکنن. بحثی به کار منزل ندارم. خودم خانم هستم و در جریانم. اما همین خانما قبول نمیکنن کار بیرون سخت تره.
گفتنش راحته عزیزم خیلی وقت ها شرایط کار کردن تو خونه ی دیگران هم فراهم نیست حالا ی وقتایی پای بچه هم ...
پس شرایط چی فراهم هست عزیزم؟
فقط بمونی و بسوزی و خاکستر ازت بمونه؟
الان ماها که بیرون کار میکنیم همه چی مون اوکی هست تو خونه؟نخیر، ما دو برابر زن خانه دار زحمت میکشیم چون شیفت خانه داری ما تازه از عصر تا آخر شب شروع میشه