2777
2789
عنوان

مرکز خرید قیمت مناسب تهران

225 بازدید | 24 پست

مرکز خرید مناسب تهران که همه چی داشته باشه 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پالادیوم خیلی خوبه من وقتی خرید دارم همش اونجا چتر پهن میکنم😐😂

کجا ست عزیزم؟ قیمتش خوبه؟ بزرگه 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
جدیدا رفتی؟ همه چی داره؟ 

دوهفته پیش رفتم

اره خیلی خوبه فقط کفش نداره یعنی من نپسندیدم ک اونم منیریه عالیه 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
بازار ی پاساژم تازه باز شده عاشقش میشی من خیلی سخت پسندم ولی اونجا خیلی چیزای شیک داشت کوروشم دوس دا ...

کجا تاره باز شده؟ 

😂شوهرخاله منم عاشق اونجاس بیشتر سره چش چرونی😂🤦🏻‍♀️

😂😂خفن زیاد داره 😂

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
بازار ی پاساژم تازه باز شده عاشقش میشی من خیلی سخت پسندم ولی اونجا خیلی چیزای شیک داشت کوروشم دوس دا ...

بازار بزرگ میگی؟ 

من طرفای میرداماد یه هودی قیمت کردم ۳۷۰ بعد چن وقت بعد اومدم طرفای بازار فیکش ۲۴۰ بود

بنظرم از مرکز خرید خوب بخر که پولتو دور نریخته باشی 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن.