2777
2789
عنوان

کیا لتروزول خوردن

45 بازدید | 4 پست

دوستان من میخوام اقدام کنم تنبلی داشتم الان از کجا بفهمم این ماه فولی غالب دارم یا نه چون اگه داشته باشم و دارو بخورم کیست میشه اگه نداشته باشمم این ماه رو از دست میدم چون دکتر گفته از پنج پری بخورم.راهی نیست زودتر فهمید موندم چکار کنم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
من چن بار استفاده کردم اما همراه با امپول  سونو هم نرفتم ک دفعه اخری با روزی سه تا خداروشکر گر ...

انشاالله دفعه بعد بهترینشو بهت بده😘 این فرصت تأثیری رو سقط نداره؟ که مثلا بخاطر قرص اینجوری شده؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله دفعه بعد بهترینشو بهت بده😘 این فرصت تأثیری رو سقط نداره؟ که مثلا بخاطر قرص اینجوری شده؟

انشالله 

ممنونم 

انشالله شما هم هر چه زودتر یه بچه سالم و صالح نصیبتون بشه 

نمیدونم والله 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
انشالله  ممنونم  انشالله شما هم هر چه زودتر یه بچه سالم و صالح نصیبتون بشه  نمیدون ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا سالم و صالحشو بهمون ببخشه ⁦❤️⁩