سلام دوستان شب بخیر.من یه بار راجع به این موضوع تاپیک زده بودم ولی چون سایت خلوت بود خیلی کم اومدن نظر دادن دوباره الان تاپیک زدم تا نظر های بیشتریو بخونم از تجربیاتتون استفاده کنم. من یه پسر ۳ سال و ۱ ماهه دارم. الان حدود ۳۰ یا ۳۵ تا کلمه میگه. جمله هم((این کیه؟)) یا (این چیه؟). باز کن. آب بده.. خیلی نگرانشم فردا هم برای گفتار درمانی نوبت دارم که برای ارزیابی ببرمش... خیلی هم باهوشه. هر کاری بگم انجام میده و متوجه حرفام میشه... شما از این موارد داشتین یا تو اطرافیان دیدین؟؟ آخه به نظرم من گفتار درمانی هم ببرم پسرم نمیشینه که یکی باهاش هی حرف بزنه خیلی شیطونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جاریم دخترش ۵سالگی برد گفتار درمانی دیر حرف زد حدود ۸تا حرف رو بلد نبود مثلن به شب میگفت سب ب کار میگفت آر ....عروس میگفت علوش
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
برادرزاده منم همینجوری بود و بمرور خوب شد. تا۶ سالگی واضح حرف میزد اما انگار ۴ سالش بود یجورایی نوک زبونی و مث کوچیکتراز خودش الانم ک ۹ سالشه آقاس ماشالله
داداشم تو ۵ سالگی کامل حرف زد با ادا اشاره حرفشو میگفت یا کامل حرف نمیزد دهه ۷۰ دیه بچش اولش الان داره اولو میخونه تازه یه سال کامل درست حسابی حرف میزنه دخترشم الان اینجوره ۳ سالشه ولی فقط بابا مامان بریم دایی یکمم کلمات ساده هیچام نرفتن ک درست کنن خودش درست شد 🙁😑