2777
2789
عنوان

خانوادم خوب نیستن

959 بازدید | 48 پست

خانواده بد و بسیار خسیسی دارم جوری که زورشون میاد حتی برام یه لاک بخرم ... امسال پزشکی پردیس همدان و دام روزانه قبول شدم ولی حتی زورشون اومد که منو بفرستن ... با این که پول دارن ... با این که من متولد 79 بودم و امسال آخرین دوره کنکور نظام قدیم بود ولی نذاشتن که من برم دانشگاه برای این که پول ندن ... حتی حاضر نشدن این چند سال منو یه کلاس کنکور بنویسن ... من فقط با کتاب های دست 2 درس خوندم ... 

تازه این اولشه...فوق العاده بد اخلاق و ناسازگارن و مدام با من و باهم دعوا میکنن و فحش های مثبت 18 میدن ...با هیچ کس رفتو آمد ندارن ... چند دفعه هم خواستن منو از خونه بندازن بیرون که برم کار کنم و پول دربیارم ... و همه اینا در حالیه که من تک فرزندم 😐😐😐😐  

و نه مادرم خوبه نه پدرم ... خانواده هاشون هم مدام در حال ژست اومدن جلوی هم اند ... واقعا هیچ کسی رو ندارم ...

شما جای من بودین چی کار میکردین؟؟؟؟  

دوباره میگم که از نظر در آمد هیچ مشکلی ندارن بلکه زیاد هم دارن     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شبیه توام. بابا و مامانم خیلی خشن و بددهن و بداخلاقن. بابام فوقالعاده مذهبی و دیکتاتور وسختگیر تو جمع بهم فحش میدن و داد میزنن سرم. ۲۴ سالمه ولی هنوزم بخوام برم کلاسی ثبت نام کنم بابام میاد ادرسش شناسایی میکنه یا ب مامانم میگه برو داخل مثلا ببین مربی اش کیه؟ ابرو نزاشته برام از این میسوزم اینقد جلو بقیه خودش خوش اخلاق نشون میده همه میگن خوشبحالت تو خیلی خوشبختی. حتی اختیار انتخاب لباسامم ندارم تا یکم ارایش میکنم میگه هم۰ین دخترا رو هیچکس نمیگیره ازش متنفرم بااینکه تحصیل کرده س ولی مث مردای قاجار فکر میکنه. حتی رقص و اهنگم عیب میدونه حالم ازش بهم میخوره اشغال

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن

من جات بودم اگه بنا بکار کردن باشه میرم دانشگاه مورد نظر خودم ثیت نام میکنم و بعد میرم سرکار و خرجی خودمو خودم درمیارم اگه هم شاکی شدن چون پولکی هستن ماهانه یک هدیه یا چیزی هم براشون میخریدم و بعدها که خوابگاه باز شد میرفتم خوابگاه میموندم 

و الان چون کلاس های دانشگاه مجازی هست میتونی نگی بهشون که ثبت نام کردی یواشکی درستو بخون بعد که متوجه بشن اونموقع ترم دو یا ۳ شدی یجورایی باید مدیریت کنی و با سیاست بری جلو

در زندگیت همراه خوب داشته باشی یعنی خدا باهاته

دوباره کنکور بده شهرخودت ی چیزی بخون بغدشم شوهرکن. اینجور خانواده ها اندازه پشکل ارزش ندارن منم ۶ ساله قرص افسردگی میخورم میخوام ازدواح کنم ریخت نحس شون نبینم دیگه

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن
من جات بودم اگه بنا بکار کردن باشه میرم دانشگاه مورد نظر خودم ثیت نام میکنم و بعد میرم سرکار و خرجی ...

مگه میشه با کار کردن هزینه های پزشکی پردیس ک نجومیه رو بدی🤦🏻‍♀️تازه درسا اونقدر سنگینه ک فقط میشه ی کار سبک داشته باشی ب جز درس

من جات بودم اگه بنا بکار کردن باشه میرم دانشگاه مورد نظر خودم ثیت نام میکنم و بعد میرم سرکار و خرجی ...

دیگه وقتش گذشت بابام همون اول رفت سایت انصراف زد همه رو...