2777
2789
عنوان

جاری

424 بازدید | 32 پست

جاریم از روز اول پشت سر همه حرف میزد و من واقعا این رفتارشو نمیپسندم و هر بار که پیش من میخواست غیبت کنه، بهش میگفتم که هر حرفی داری تو روی طرف بزن به من نگو. چون داری انرژی منفی منتقل میکنی در مورد اون ادم.(چون معتقدم که ادم باید وجودشو داشته باشه ک مستقیم با خود طرف صحبت کنه نه پشت سرش) من واقعا از ادمای دو رو خیلی بدم میاد و نمیتونم باهاشون کنار بیام چون معتقدم پشت سر منم میتونه حرف بزنه.خلاصه، اونروز خونه ی پدر شوهرم بودیم چند تا از فامیلهای مادر شوهرمم بودن. من تو اتاق داشتم ب دخترم شیر میدادم اومد نشست پیش من شروع کرد ب بد گویی درمورد یکی از مهمونا. در صورتی ک قبلش تو روی طرف داشت میگفت میخندید و قربونش میرفت=/ . منم عصبی شدم از دستش بهش گفتم خیلی رفتارت زشته چون دوست دارم، بهت میگم.(واقعا هم دختر خوبیه فقط این رفتارش بده) بهش گفتم میخوای صداش کنم به خودش بگی که ازش دلخوری ؟ گفت لازم نکرده چرا مثل بیشعورا رفتار میکنی؟ منم بهش گفتم بشین ب رفتارت فک کن ببین کی بیشعوره من یا تو؟و ناراحت شد از اتاق رفت بیرون. 

نمیدونم الان دقیقا رابطه مون ب چه سمتی داره پیش میره ولی دلم نمیخواد کسی ازم ناراحت باشه و از وقتی یادمه این مشکلو داشتم که وقتی با یکی بحثم میشد یا جوابشو میدادم، بعدش ب طرز خیلی وحشتناکی عذاب وجدان میگرفتم. مثل الان. واقعا عذاب وجدان بدی گرفتم. ب نظرتون لازمه ک معذرت بخوام ازش؟ البته اون قسمت بد جنس وجودم میگه که نه تو اشتباه نکردی پس لزومی نداره معذرت بخوای.

واقعا نمیدونم.

شما بودین پیش قدم میشدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت درست نیست ،الان دیگ غیبت واس همه عادی شده

خوشت نمیاد چیزی نگو اصلا ولش کن

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
نه نه اشتباه نکن من گوش دادم بعد از زبون من جاریم رفت تمام حرفهای رو به این و اون گفت،😑

اره ولی الانم شاید همین کارو بکنه چون نارحت شده یا بدتر

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
کار درست رو تو کردی  ببین جاری منم همین بود منم فقططططط گوش میکردم بعد رفت تمام حرفهای رو از ز ...

دقیقا جاری منم همین بود مدام. بد همه را پیش من میگفت و حرفای خودش ب اسم من پی بقیه. هر بار سکوت کردم فایده نداشت اخرش تندی کردم.تا دست از غیبت برای من کشید.... 

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

چون همه رو تو پست اول نوشتی خوندم و نظر تخصصی میدم 

من باشم غذر خواهی نمیکنم ، چون چیز بدی نگفتم یا کار بدی نکردم ک بخوام معذرت بخوام

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers