2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 32 پست
کارت درست نیست ،الان دیگ غیبت واس همه عادی شده خوشت نمیاد چیزی نگو اصلا ولش کن

اتفاقا الان غیبت غیر عادی تر از قبله چون قدیما به فرض پشت سر یه فامیل تو یه شهر دیگه حرف میزدن تا سال بعد که طرف عید دیدنی بیاد دیگه فراموش شده بود که به گوشش برسونن الان همه دست به گوشی و ارسال اسکرین شات و ضبط صدا و ... هستن سریع به طرف میرسونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا الان غیبت غیر عادی تر از قبله چون قدیما به فرض پشت سر یه فامیل تو یه شهر دیگه حرف میزدن تا سا ...

اره اما این از غیبت مردم‌کم نکرده ک هیچ بیشترم شده

رفتار اسی خوب نبود الان تو ب یکی یچیز بگی بعد طرف بگه الان بهش میگم خوبه 

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
چه خوب ک ب فکرت رسید. دمت گرم

بخداااااااااا حس ششم گفت این برات نقشه داره !خیلی ترسیدم چندبارم خواستم بحذفم بازم گفتم نه خداروشکرررر داشتمش فک کن روز ۱۲فروردین همه جمع خونه مادرشوهر 

عن خانم گفت بیاید می‌خوام دست سوگلی رو رو کنم براتون!منم خونمون شوهرم اومد فقط داد میزد پاشو بریم ببینم چه کندی زدی

اً
بخداااااااااا حس ششم گفت این برات نقشه داره !خیلی ترسیدم چندبارم خواستم بحذفم بازم گفتم نه خداروشکرر ...

عزیزممممم چقدر سخت. حالت چقدر بد بوده اون لحظه میتونم تصور کنم. 

ولی ب شوهرت بگو ک هرچی شنید باور نکنه. بعضیا از حسودی فقط حرف مفت میزنن

اگر درکل آدم خوبیه شما پیش قدم شین به خوبی بگین ببخشید تند رفتم چون خیلی به غیبت حساسم و تو رو دوست دارم نمیخوام این حرفای بدو از دهنت بشنوم.

زیاده روی کردین گفتین بگم طرف بیاد و این ها. برای همین پیش قدم بشین بد نیست. آدم هرچی دوست برای خودش جور کنه کمه یه دونه دشمنم درست کنه زیاده.

اگر درکل آدم خوبیه شما پیش قدم شین به خوبی بگین ببخشید تند رفتم چون خیلی به غیبت حساسم و تو رو دوست ...

من فقط میخواستم بدونه ک جلوی طرف این حرفا رو نمیزنه پس کلا نباید بگه ولی حق با شماس.

من فقط میخواستم بدونه ک جلوی طرف این حرفا رو نمیزنه پس کلا نباید بگه ولی حق با شماس.

میدونم حرف شما هم درست بوده ولی وقتی میخوایم اشتباه کسی رو بهش گوشزد کنیم اگه دیگه خیلی تند بریم قبول نمیکنه هیچ بدتر مصر میشه کینه هم میگیره و خودش رو توجیه میکنه. برای همین با مهربونی بیشتر جواب میده کسی هم ناراحت نمیشه. اگر مهربونی جواب نداد آدم دیگه فوقش شلوغش میکنه میگه من هروقت غیبت بشنوم شبش خواب بد میبینم حالم بد میشه لطفا جلوی من یه کلمه هم نگو! 😅