2777
2789
عنوان

چرا خواهرشوهرم اینجوریه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 31 پست
واقعا رو عصابه

اگه خواهر خودتم بود همین حرفا رو میزدی؟

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

حالا اگه محل نمیذاشت باز یه سوژه دیگه داشتین واسه تاپیک زدن بر علیه خواهر شوهر!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیدونسم باید اجازه گرفت

شاید کسی خوشش نیاد اون موقع حال خراب بچه رو مهم تر میدونن من که خوشم نیومد حال خودمو نپرسید فقط چسبید به بچه

مادرشم که شک داشت بچه دختره یا پسره

تو سونو میگفتن پسرا این میگفت دختره

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

من خواهر ندارم ولی خودم همیشه حد و حدود هارو رعایت میکنم

واقعا برا عمه و خاله هیچ حد و حدودی وجود نداره ..چون بچه برادر مثه بچه خوده ادمه ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ی جاری منم به دنیا اومده بود جاریم به خاطر کرونا میگفت بچه رو بغل نکنید بعد خواهر شوهرم بدون توجه به حرفش و خیلی حق به جانب بچه رو میزد زیر بغلش میرفت و من از رفتارش متعجب میشدم

من خودم با اینکه بچه ی جاریم الان ۶ ماهشه حتی یه بارم بغلش نکردم چون میدونم کرونا هست و مامانشم حساسه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
اگه خواهر خودتم بود همین حرفا رو میزدی؟

من از روزی که زایمان کردم ۲۰ روز خونه مامانم بودم یه سراغ نگرفتن از من بعدش که مهمونی کردن فامیلاش بچه رو ببینن حالا قربون صدقه میرفتن به بچه فقط مادرش خر مجلس بود

خدایش شما دیگه خیلی حساسی ..یه عکس انداختن دیگه اجازه میخاد ؟ نخوردش ک

آخه بعضیا هم واقعا با بی فکری عکس میگیرن، مثلا خواهر شوهر من از بچه ی جاریم توی بیمارستان عکس گرفت فرستاد توی گروه بعد بچه صورتش خونی بود، یعنی حتی اجازه نداده بود اول بچه رو بشورن 😑

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
خدایش شما دیگه خیلی حساسی ..یه عکس انداختن دیگه اجازه میخاد ؟ نخوردش ک

من حساس نبودم وقتی سال به سال سراغ منو میگیرن چطور واسه بچه من اومد؟ بچه از منم هس اگه من نبودم تو هوا بچه میومد

من اگه زن داداشم بگه بچه رو نبوس بچه رو بغل نکن اصلا دیگه محل ب اون بچه نمیددممممم

هرکسی عقل و شعورش ب کرونا و ... میرسه ، خواهرشوهر و عمه ک سادیسم نداره بخاد کسیو آزار بده

هرکاریم کنه از روی عشقه...کلا خواهرشوهر بدبخته هرکاری کنه بازم غرض ورزانه ب رفتاراش نگاه میکنن

شاید کسی خوشش نیاد اون موقع حال خراب بچه رو مهم تر میدونن من که خوشم نیومد حال خودمو نپرسید فقط چسبی ...

من مادر نشدم ولی اره خیلی حس بدیه فقط بچسبن به بچه  توبراشون مهم نباشی😒😒الان مادرشوهرم اینا و مادرخودم خونم زیاد نمیان میگن تو ک بچه نداری حوصلمون سر میره😭😭

حالا یکیم مثل دوسته من که دوتا بچه داره خانواده شوهرش فقط چسبیدن به بچه های دخترشون  و به بچه های دوستم اصلا اهمیت نمیدن .سال به سالم نبیننشون براشون مهم نیس بی احساسا

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
من اگه زن داداشم بگه بچه رو نبوس بچه رو بغل نکن اصلا دیگه محل ب اون بچه نمیددممممم هرکسی عقل و شعور ...

خانوم تو اخبار میگفت اگه میری خونه مامانت ماسکتو در نیار با همون ماسکت باش فقط اعضایی که کنار هم زندگی میکنن ماسک نداشته باشن چون تو یه خونن حالا شما اگه علائم نداشته باشی و ناقل باشی بدی بچه بازم اینجوری میگی؟