2777
2789
عنوان

چرا خواهرشوهرم اینجوریه آخه

274 بازدید | 31 پست

از وقتی پسرم دنیا اومد

رفتاراش اینجوریه ک انگار میخواد اونو ب اسم خودش ثبت کنه😐

هی پسرم پسرم 

پسر من کجاس

امروز عکسشو فرستادم میگم عشق مامانشه

میگه عشق عمشه

اوندفعه بیرون بودیم اومد از تو ماشین تو بغلم بچه رو گرف برد خونش اصلا نپرسید اجازه میدی نمیدی

شوهرمم دیگ چیزی نگفت

هوووفففف

#♥

مجرده؟ 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا کاش خواهر شوهر من ایقد بچمو میخاست حالا اگ نمیخاستش باز تاپیک می زدی ک چرا اینجوره

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

عقده این اینا من تو بیمارستان زایمان کردم اومده بچه رو ببینه نمیمرسه اجازه میدی عکسشو بگیرم نگیرم فوری گوشی درآورد عکس گرفت

حالا خودش زایمان کرد اول اجازه گرفتم بعد بغلش کردم

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

خب بچتو دوس داره اینکه بد نیس ..منم همش ب دختر داداشم میگم دختر گلم .گل دخترم ..والا ناراحتم نمیشه زنداداشم ..همیشه هم میگه بچه های من عمه غمخاری دارن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببخشیدااا چرا انقدر عقده ای بازی در میارید شما زن داداشا...انگار خواهرشوهر میخاد باهاتون دشمنی کنه..

خب عمشه دوسش داره عاشقه پسره داداشسه...محل نمیداد خوب بود؟؟؟ اونم باز یه چی میگید

عقده این اینا من تو بیمارستان زایمان کردم اومده بچه رو ببینه نمیمرسه اجازه میدی عکسشو بگیرم نگیرم فو ...

منم نمیدونسم باید اجازه گرفت

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
عقده این اینا من تو بیمارستان زایمان کردم اومده بچه رو ببینه نمیمرسه اجازه میدی عکسشو بگیرم نگیرم فو ...

خدایش شما دیگه خیلی حساسی ..یه عکس انداختن دیگه اجازه میخاد ؟ نخوردش ک

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

عزیزم از دوست داشتن زباده بعدم بچه برادرشونو بچه خودشون میدونند احتیاجی مبنی بر اجاه گرفتن نمیدونند مطمبن باش بهش گلگی کنی میگه مگه بچه غریبه رو بردم بچه خودمونو بردم اصلا حساسیت نشون نده