2777
2789
عنوان

امربه معروف و نهی از منکر

276 بازدید | 22 پست

مایکل کوک تاریخ نگار و محقق انگلیسی طی یه حادثه ای که توی یه ایستگاه قطار توی شیکاگو اتفاق میوفته و یه زن مورد تجاوز قرار میگیره و مردم هیچ عکس العملی از خودشون نشون نمیدن به جز یه نفر یه جرقه تو ذهنش میخوره و شروع میکنه به بررسی تو ادیان مختلف که ببینه کدوم یکی از ادیان یه همچین اصلی رو دارن که بشه با ناهنجاری ها برخورد کرد یا متذکر شد که میرسه به اسلام و طی 15 سال تحقیق کتاب امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلامی رو مینویسه جالبه نه؟ بعد سعی میکنه این اصل رو جا بندازه تو کشور های غیرمسلمان که نسبت به هم، نسبت به اتفاقاتی که براشون میوفته بی خیال نباشن 

اما ما الحمدلله خیر هم رو که نمیخوایم، اگه بخوایم به هم دیگه تو یه مواردی تذکر بدیم انگار با هم پدر کشتگی داریم، با دعواست امربه معروفامون، اگر با زبون خوش به هم یه نکته رو یاد آوری کنیم میشیم فضول

کرونا که اومد فهمیدیم همه به وصلیم زندگی یه نفر بی توجهی کنه، یا یه نفر رعایت کنه، اثرش به ما هم برمیگرده، کاش یه ذره نسبت به هم حسن نیت داشته باشیم، خیر همدیگه رو بخوایم، الفاظ اثر گذارن، دل شکستن قطعا اثرش به زندگی خودمون برمیگرده درست با هم حرف بزنیم، کاش یاد بگیریم بی حجاب ها شمر ذی الجوشن نیستن، با حجاب ها هم مومیایی های سده ی پنج

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊

جون هرکب میپرستیش قفل کن 😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته متاسفانه الان خیلی به تفاوت ها و عقاید هم احترام نمیزاریم

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
همین آدما باعث شدن من بدتر بی حجاب شم افراطی هایی که فکر میکنن خیلی خوبن

میدونم چی میگین متاسفانه

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊
جون هرکب میپرستیش قفل کن 😂😂😂😂

چرا دوست دارم نظرات رو بشنوم، ما کی میخوایم پس نظرات مخالف هم دیگه رو بشنویم، تا میام حرف بزنیم دعوا میکنیم، آخرش که چی! 

چرا دوست دارم نظرات رو بشنوم، ما کی میخوایم پس نظرات مخالف هم دیگه رو بشنویم، تا میام حرف بزنیم دعوا ...

بالاخره  باهات موافق نیستن که 

منم مخالفم 

نمیدونم چرا طاقت شنیدن نظرات مخالفو نداری به منم میگن خیلی بی بند و باری برای منم مهم نیس 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
خب پس لطفا سعی نکنید عقاید کسی رو با دو کلمه حرف توی خیابون تعییر بدید چون کار زشتیه

خب جناب مایکل کوک همین رو بررسی کرده، ما داریم نسبت به هم بی تفاوت میشیم، اگر تذکر قراره داده بشه درست نه با دعوا، مثلا شما اگه یه نفر رو تو خیابون بدون ماسک ببینید چی بهش میگید، بقیه چی میگن اونی که ماسک نزده نه به کرونا اعتقاد داره نه یه ماسک میگه از نظر من کرونا نیست، دلم میخواد بدون ماسک بیام بیرون به هیچ کس هم مربوط نیست

بالاخره  باهات موافق نیستن که  منم مخالفم  نمیدونم چرا طاقت شنیدن نظرات مخالفو ندار ...

من میدونم که باهام موافق نیستم ولی تبادل نظر که بد نیست من که نمیتونم عقیده کسی رو عوض کنم، اما دوست دارم نظرات مخالف رو هم بشنوم

من میدونم که باهام موافق نیستم ولی تبادل نظر که بد نیست من که نمیتونم عقیده کسی رو عوض کنم، اما دوست ...

اگه صبرت بالاس پس انتقاد پذیر باش همه بالاخره موافق یا مخالفن دیگه و زور نیس تحمیلش کنیم 

موفق باشین