2821
2789

بچه ها من 7 ماهه عقدم.قبل ماه رمضون عروسیمه.  البته بخاطر کروناجشن نداریم..بابام هیچی نخریده.  هی میگه صبر کن حالا...رفته پول واممو خرج بدهیاش کرده الانم خودش پول داره ولی چند تا سکه خریده میگه گرون بشه میرم میفروشم جهیزیه جمع و جور میخرم..از این طرف دندونام داغونن پول ندارم درستشون کنم.باید صبر کنم بابام بره سکه بفروشه.  چقدر بدم میاد از این کارو کاسبی ها.. خیلی نگرانم  شوهرم هی میگه چرا جهیزیه نمیخرید قیمتامیره  بالا سختتون میشه.چی بگم من..تازه بابام همش  دوتا سکه  داره چجوری میخواد  با اونا جهیزیه بخره.. نه میزاره برم سرکار هم بابام هم شوهرم اجازه نمیدن..نه چیزی میخره.امروز وقت ارایشگاه داشتم بابام نذاشت برم..فقط برام قلدری میکنن بخدا خیلی زورم میاد تازه میگه من درحد معمولی هم برات نمیخرم کم میخرم بعدا تو زندگی شوهرت بخره..پول واممو خرج کرده دلش نمیاد جهیزیه بخره چقدر بدبختم بخدا هیچکسم ندارم بره باهاش حرف بزنه مامانم که فوت کرده خواهرامم خودشونو کشیدن کنار😭😭😭😭😭😭😭😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا شوهرت کمک نمیکنه تو خرید نصفشو بخره حداقل

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

الهی🥺

نمیتونی یکم پول به کارت خودت بریزی با نامزدت بری خرید که اونم کمک کنه؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

ای بابا

نباید وامو بهش میدادی

عمویی عمه ای ب یکی بگو.خودتم با بابات صحبت کن بگو با جهاز کم آبروم میره ی کاری بکن

کاش میشد عروسیو عقب بندازی.قیمتا هم ک صعودیه

خدا باعثو بانیشو لعنت کنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

میفهمم خیلی سخته میدونم الان حقوق زیادی نمیدن ولی تو باید بری سرکار و برای خودت پس انداز داشته باشی ...

نمیزارن برم من که از خدامه برم سرکار 

بابام بازنشسته س.. دوتا خونه داریم دادیم مستاجر دوتا ماشین داره ولی زورش میاد خرج کنه

کاش منم بلد بودم

با شوهرت صحبت کن بگو شرایط بابام خوب نیس یکمیشم اون بگیره

اینم رسم مزخرف ما ک همه چیو عروس باید بگیره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

2825
2823
2791
2779
2792