تقریبا دوسال پیش خیلی اوضاع مالیمون بهم ریخته بود بعد من افسرده شدم یک روز یدفه زدم زیر گریه شوهرم اومد گف گریه کنی گریم میگیره و اینا گف چیکار کنم دلت باز بشه پاشو بریم برات لوازم ارایش بخرم😂😂شوهر شمام ته ذهنتونو میخونن ایا؟😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه والا ازمن میگه چیه دوباره کسی طلایی چیزی خریده😐😐😐بااینکه من اصلا به این چیزافکرنمیکنم اونم نقط ...
تولدت پیشاپیش مبارک 🎉🎊🎈🎂دوست نی نی سایتی😘🎉🎊
نمیدونم چرا میگن تعلیق شدی 😐اما من دوباره با انرژی اومدم.من دوگل پسر دارم و دختر و همسر و مامان شادی ام 😁،دارم میرم تو ۲۵، عاشق 💖پدر و مادرمم💖. لطفا اگه درد دل کردم سرزنشم نکنین گناه دارم خو😁💖و اینکه سر این نی نی سایت همش درگیرم با شوهرم خخخ
چیو بفهمونم؟بهش یاد بدم دوسم داشته باشه؟مگه یاد دادنیه؟
تازه دارم متوجه میشم😔 حتی خیلی وقتا سعی داشتم بهش بفهمونم باید فلان کارو بکنه ولی نکرده یعنی منم داشتم دوست داشتنو یادش میدادم. هیچ وقت نمیدونه من چی می خوام حالم بده هیچ وقت نمیگه بریم خرید یا جایی😔😔
تازه دارم متوجه میشم😔 حتی خیلی وقتا سعی داشتم بهش بفهمونم باید فلان کارو بکنه ولی نکرده یعنی منم دا ...
نمیشه اینطوری نتیجه گرفت شاید دوستت داره ولی راهشو بلد نیس،من که اینو میگم چون بهم دیگه ثابت شده ولی تو نمیتونی انقدر راحت به این نتیجه برسی
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ببین دوس داشتن ب این چیزا نیست اینا کنار دوس داشته دوس داشتن ینی وفاداری ینی نذاره اب تو دلت تکون بخ ...
گور باباش حالا هرچی😂
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹