یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی عزیزم متاسفانه زبان انگلیسیم خیلی خوب نیست میشه راهنمایی کنی چطور میتونم از آنتی ویروس استفاده ...
آنتی ویروس کسپرسکی بخش های مختلفی داره نمیدونم شما دقیقا از کدوم بخشش میخوای استفاده کنی. مثلا میخوای اسکن کنی یا میخوای روی اپلیکیشن ها قفل بزاری یا میخوای محل گوشی رو ردیابی کنی؟
آنتی ویروس کسپرسکی بخش های مختلفی داره نمیدونم شما دقیقا از کدوم بخشش میخوای استفاده کنی. مثلا میخوا ...
ببین من چند وقت پیش یه اپلیکیشنی رو از یه جا نصب کردم و از اون روز گوشیم هک شده و یه نفر به اطلاعات گوشیم دسترسی پیدا کرده، فکر کنم گوشیمو ویروسی کرده و داره از طریق اون ویروس به اطلاعاتم دسترسی پیدا میکنه. میخوام الان گوشی رو اسکن کنم ببینم گوشی ویروس داره و اگه ویروس داره پاکش کنم.