2777
2789
عنوان

گوشیم😐

334 بازدید | 24 پست

بچه ها من تو گوشی نرم افراز ویروس کش ندارم 

آنتی ویروس برای گوشی حتما لازمه؟؟

اگه آره یه نرم افراز قوی و ایمن معرفی کنین مرسی

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گوگل پلی یا بازار میتونی نصب کنی این لینک نصب کسپرسکی اندروید از گوگل پلی هست: https://play.go ...

عزیزم یه مشکلی داشتم میشه لطفاً راهنماییم کنی؟

من آنتی ویروس کسپرسکی رو که لینک دادید نصب کردم اما بلد نیستم باهاش کار کنم میشه لطفاً راهنماییم کنی چطور باید از آنتی ویروس استفاده کنم؟

عزیزم یه مشکلی داشتم میشه لطفاً راهنماییم کنی؟ من آنتی ویروس کسپرسکی رو که لینک دادید نصب کردم اما ...

خواهش میکنم

توی خود سایت کسپرسکی آموزش بخش های مختلف اپلیکیشن هست لینکش رو براتون قرار میدم. البته باید یه کم زبان انگلیسیت خوب باشه.

اگر جایی رو متوجه نشدی بگو برات توضیح بدم

https://support.kaspersky.com/KISA/Android_11.98/en-US/141191.htm

خواهش میکنم توی خود سایت کسپرسکی آموزش بخش های مختلف اپلیکیشن هست لینکش رو براتون قرار میدم. البته ...

مرسی عزیزم

متاسفانه زبان انگلیسیم خیلی خوب نیست میشه راهنمایی کنی چطور میتونم از آنتی ویروس استفاده کنم؟

مرسی عزیزم متاسفانه زبان انگلیسیم خیلی خوب نیست میشه راهنمایی کنی چطور میتونم از آنتی ویروس استفاده ...

آنتی ویروس کسپرسکی بخش های مختلفی داره نمیدونم شما دقیقا از کدوم بخشش میخوای استفاده کنی. مثلا میخوای اسکن کنی یا میخوای روی اپلیکیشن ها قفل بزاری یا میخوای محل گوشی رو ردیابی کنی؟

آنتی ویروس کسپرسکی بخش های مختلفی داره نمیدونم شما دقیقا از کدوم بخشش میخوای استفاده کنی. مثلا میخوا ...

ببین من چند وقت پیش یه اپلیکیشنی رو از یه جا نصب کردم و از اون روز گوشیم هک شده و یه نفر به اطلاعات گوشیم دسترسی پیدا کرده، فکر کنم گوشیمو ویروسی کرده و داره از طریق اون ویروس به اطلاعاتم دسترسی پیدا میکنه. میخوام الان گوشی رو اسکن کنم ببینم گوشی ویروس داره و اگه ویروس داره پاکش کنم.