2777
2789
عنوان

بهم خوردن نامزدی

568 بازدید | 37 پست

نامزدیم‌ بهم خوردمدت ها پیش اونم تقصیر من‌نبود واقعا..وقتی پاپیش گذاشت وخواستگاری کرد خیلی خوب بود حتی توهمه تحقیق ها هیچکس سر سوزنی بدی ازش نگفت ولی بعدها به خاطر جایگاه شغلیش خودش روگم کرد به حدی که من وازخودش کمتر میدونست من بهش دلبسته نبودم ولی اونقدر اصرار کرد ورفت واومدخونمون وخواستگاری رسمی باخانواده ازمسافت دورمیومد تایزد.منم بهش فرصت دادم وتودورانی که باهم بودیم دیدم خیلی خوبه اما به یکباره تغییر کردو گفت من نمیخوام ادامه بدم.اونم ذره ای تقصیر من نبود چون حتی چندباری به دیگران پیغام داد که بهش بگید حلالم کن.وبعدهم سراغ یه دختر شبیه جایگاه شغلی خودش رفت وازدواج‌کرد

حالاازاون موقع یه ترسی اومده سراغم میترسم باهرکس نامزد کنم اینجوری بشه خودم میدونم این فکر اشتباه ولی مدام باخودم میگم اگه بازم اونجوری بشه چی؟؟اعتماد به نفسمو ازدست دادم.گاهی گریه میکنم.

میدونم که بهم خوردن اون ماجرا خیلی برام نفع داشته وخدا واقعا حواسش بهم بوده چون نامزد سابقم که ازفامیلای خیلی دورمون بود به یکباره به آدم‌دیگه ای تبدیل شد اونم فقط به خاطر جایگاه شغلی بالاش بود(نمیتونم بگم چه شغلی) یه جورایی انگار دیگه خودش نبود.بی احساس شده بود‌.وفکرمیکرد من وقتش رودارم برای کارش میگیرم.دلم میخواد اعتماد به نفسم برگرده.من که میدونم خدا دوسم داشت که قبل ازعقد بهم خورد ماجرا پس نباید اینقدر ناراحت باشم فقط دنبال راهکارم که بشم همون دخترسابق‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با روانشناس صحبت کنی بهتره عزیزم

مجازی بایه روانشناس حرف زدم ولی تاثیری نداشته.وقتی میشنوم قراره برام خواستگار بیاد اضطراب میگیرم که نکنه اونجوری بشه دوباره.چون بدجورازدفعه قبل ضربه خوردم

زمان بگذره بهتر میشی اصلا فکر نکن بهش خداروشکر از بدبختی زندگی با آدم بی جنبه نجات پیدا کردی 

خیلی خوشحالم باور کن عزیزم.

ولی گاهی شبا سرسجاده فقط گریه میکنم چون من دخترحساس وآرومی بودم بهش عاشقانه دل بستم ولی بااین که میدونست چیکار کرده من وبه پول وپستش فروخت