2777
2789

اون لوازم ارایشی که بنظرتون کیفیت خوبی نداشتن و از خریدشون ناراضی بودینو بگین نخریم.

خودم بنظرم ب ب کرم فارماسی برای پوست من اصلا خوب نبود و کرم پودر دوسه هم خوشم نیومد خیلی.

شامپو ضد ریزش موی سریتا برعکس ک ازش تعریف میکردن موهامو خیلی خشک کرد . نمیدونم برا همه اینطوریه یا ن 

خب فرق داره پوست با پوست عزیزم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها من نامزدم وسایل ارایشمو میخوام ازبانه بگیرم چ برندی بگیرم و چ چیزایی...من اصلا آرایش نمیکنم بلدنیستم واسه همین سردرگمم

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  

ریمل دوسه وارتدکو اشغال بودن

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

لوسیون ضد ریزش سیستین عااالیه رژ مایع اینلی با اینک ارزونه از همه رژایی ک تا الان داشتم بهتر بوده بدارو یادم نمیمونه زیاد یه خط چشم ضد اب خریدم ینی مزخرفاااا اسمش یادم نیس متاسفانه

میسلاواتر ژنو گرفتم برای پوست چرب.....خوبه...معمولی رو به بالا 

فیس واش سینره مخصوص پوست چرب دارم خیلی خوب بود 

فوم فیس واش ژوت دارم دوسش دارم 

کرم مرطوب کننده ژوت خیلی بوش عالیه حس خوبی داره