2777
2789

عاقا یکی بگه من چیکار کنم؟ همش میترسم بکشن همدیگرو 

همش زدن ،فوش ....

آجیم ک کوچیکه گناه داره من ب درک اصلا، ب پلیس زنگ بزنم؟ ب کی بگم وقتی این دوتا دعواشون میشه 

کاش زودتر طلاق بگیرن، دیگ خستم ب خدا 

🦥🤌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرزاده من 2 ساله باخانواده اش حرف نمی زنه 16 سالشه ..

امروز پدر و مادرش دعوا کردن رفت پارک

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
من ۱۸ سر هرچی ک فکرشو بکنی ، انقد ریز و بی خوده ک باورت نمیشه، یکی ندونه فک‌میکنه چ مشکل بزرگی تو ز ...

احتمالا شما از جزييات رابطه خبر نداره هيچ كس بي دليل هر شب دعوا نميكنه 

خوب خواهرت و ببر توي اتاق درم ببند و باهاش حرف بزن سرش و گرم كن اصلا موزيكي چيزي بزار نشنوه برا روحي ...

نمیدونین چ داد و بیدادی میکنن، می‌فهمه بابا اونقدرم بچه نیست. انقد گریه میکنیم دوتایی 😭😭

🦥🤌🏻

خوب خواهرت و ببر توي اتاق درم ببند و باهاش حرف بزن سرش و گرم كن اصلا موزيكي چيزي بزار نشنوه برا روحي ...

تاکی ببنده؟بامادرت صحبت کن بگو یا جداشید یارعایت کنید..مثلا پاپیچ باباهه نشه...تابش گیرنده

قابل توجه خانومایی که میگن همش جنگ و درگیری با شوهر داریم به هوای بچه میسوزیم و می سازیم اینه نتیجش..خود بچه ها پس فردا شاکی میشن چرا جدا نشدین 

بچه با یکی از والدین تو آرامش باشه خیلی بهتر از اینه که کنار جفتشون تو جنگ و جدال سر کنه..استارتر ان شاالله که مشکلی شما هم حل بشه به آرامش برسین

اسی دقیقا تو شرایط تو هستم همش میگم الان همو میزنن همین الان داشتن دعوا میکردن به زور خواهش کردم تمومش کنن بخابن همسایه ها میشنون 

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم