2777
2789

یه مدت قرص خوردم برا تنظیم پریودی حالا قطع کردم بعدش یک ماه در تایم خودم پریود شدم ولی ماه دوم نه هنوز پریود نشدم😕چکار کنم به نظرتون 

تخمدان پلی کیستیک یعنی همین

چاره ای جز کنار اومدن باهاش نداری

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اضافه گزن داری باید رفعش کنی.. با استفاده از طب سنتی و اصلاح مزاح بر طرفش کن.. خیلی باید ورزش کنی.. 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مشکل هممون همینه دیگه.من بعد بارداری تایم پریودم تقریبا بهتر شده نهایت ۴ ،۵ روز اینور اونور.

تو بگو چطور باردار شدی پریودو بیخیال

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
تخمدان پلی کیستیک یعنی همین چاره ای جز کنار اومدن باهاش نداری

با خوردن قرص سپروترون هم منطم پریود میشم هم علائم ندارم جوش ندارم موی زاید ندارم ولی به محض قطع کردن دوباره وصع همینه ادم بچه دار بشه بعدش تا آخر عمر بخوره 😭نگرانی فقط همین بچه دار شدنه

با خوردن قرص سپروترون هم منطم پریود میشم هم علائم ندارم جوش ندارم موی زاید ندارم ولی به محض قطع کردن ...

انشاالله بچه دار میشی فقط توکلت بخدا باشه 

منم پلی کیستیک بودم ولطف خدا شامل حالم شد ویه بچه بهم داد.

انشاالله دامن شما هم سبز شه 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
با این وصع کرونا همش تو خونه ایم قبلا باشگاه میرفتم 

تو خونه ورزش های هوازی انجام بده برو پیاده روی جاهای خلوت

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹