2777
2789
عنوان

ی مشورت میخام در مورد خواستگار😬

164 بازدید | 11 پست

با ی اقایی میخایم مثلا اشنا شیم ک اگه اوکی بود بیاد خواستگاری...بعد این اقا اول درخواست اشنایی دادو من قبول کردم قرار شد همو ببینیمو بیشتر اشنا شیم خلاصه از اول ی جوریه نمیدونم بی احساسه بی تفاوته یا مغروره مثلا اینجوریه ک ی بار پیام میده انتظار داره حتما من بعدش پیام بدم بعد منم چون هنوز شناخت زیادی ندارم اصلا راحت نیستم عقیده ام اینه اوایل پسر باید بیشتر پیش قدم باشه بنظرتون رفتارش منطقیه؟و من در برابرش چیکار کنم

با عقیدتون موافق نیستم من که 

حالا اگر بقیه فاکتور ها خوبه بیشتر ادامه بدید رابطرو ببینید چی میشه بهتر میشه یا نه؟

بنظرم به تساوی باید پیام رد و بدل شه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانم دو روز پیش مثلا ی اهنگ فرستاد من بعدش حالش پرسیدمو اینا الان دو روز گذشته من چون پیام ندادم ایشونم نمیده البته وقای پیام میدم خیلی خوب برخورد میکنه یا گاهی توضیح میده ک مثلا فلان کار داشتم ولی کلانم ادم کم حرفیه جملات کوتاه

الانم دو روز پیش مثلا ی اهنگ فرستاد من بعدش حالش پرسیدمو اینا الان دو روز گذشته من چون پیام ندادم ای ...

به مشکل می خورید منم سر هم چین مسئله هایی نامزدیم رو بهم زدم چون هر کدوم تو دنیای متفاوت بودیم

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐

تجربه نشون داده مواردی که بیرون همدیگه رو میبینن خیلیاش به نتیجه نمیرسه. در ضمن با توجه به اینکه نظر خانواده ها هم اهمیت زیادی داره بهتره ازش بخوای از طریق خانواده خواستگاری رسمی کنه. بعد میتونین با هم بیرون برین و آشنا بشین . اگه اوکی بودین ادامه میدین

میخاستم بدونم تجربه بقیه چیه ازین رفتار من درک نمیکنم از روح زن شناخت نداره یا میخاد خودشو بگیره منظ ...

آها ببین بعضیا مدلشون کلن کم پیامه بعضیاشونم نه خودشونو میگیرن زیاد فک  نکنم ربطی به شناخت از زن داشته باشه ولی اینا همش در طول زمان مشخص میشه