2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رژیمم ۲۰ روزه ولی از امروز فقط ۱۰۰۰کالری مصرف میکنم 💪💪💪💪💪💪

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

چه رژیمی هست4437

اسم خاصی نداره والا

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

رژیم جنرال چجوریه پایه هستی باهم باشیم ؟

اره بخدا ی ماهه میخام رژیم بگیرم

همین جنرال موتورزو ولی پایه نداشتم

و اینکه تحقیق کردم من راجب این رژیمه از دکتر تغذیه هم پرسیدم گفت رژیم عالی هستش و پوست رو عالی میکنه 

سرچ کن گل خودش کامل همرو نوشته ۷ روزه هست و معمولا ۵ کیلو باش کم میکنیم بدون بازگشت

بچه ها زنجبیل و دارچین دم کنید بخورید واسه چربی سوزی عالیه...من همه چی خوردم.فقط بشقابم رو کوچیک کردم.درکنارشم زنجبیل و دارچین تو دوماه تقریبا ۷کیلو کم کردم.نمیدونم جدیدا هم وزن نکردم شاید کمترم باشم