2777
2789

بچها من موهام خیلی چربه همین باعث خارش و ریزش میشه واقعا عصبیم کرده هزار بار رفتم دکتر ن قارچ ن چیز دیگ فقط هی شامپو عوض کردم واقعا دیگ خسته شدم مشکل داخلی ندارم شما تجربه ندارین

کلییر مردونه نزنم ب موام ریزشش وچربیش داغانم میکنه منم مث توم شاید بدتر ی بوای میده شوره سرم وچربیش تازگیا و نمیدونم چیکارکنم ۲روز یکبارباید حموم کتم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس موهای خودت چرب نیست برای من عین اون چیزی هست ک اسی نوشته خیلیییئییی بده   اه😩😖

چرا دقیقا همین بود.جوری ک اگه هر روز نمیرفتم حموم همه فکر میکردن ی ماهه نرفتم.دست میزدم روغن میریخت.

خیلیم شامپو عوض کردم. البته من دوران دانشجویی ی شهری بودم ک آب اونجا شور بود.اونم تاثیر گذار بود

انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن
چرا دقیقا همین بود.جوری ک اگه هر روز نمیرفتم حموم همه فکر میکردن ی ماهه نرفتم.دست میزدم روغن میریخت. ...

بازم خداروشکر بهتر شده

والا م من راست و دروغ شو نمیدونم

تو ی کانال خو ندم  کسایی ک موهاشون چربه اگه داخل شامپو شون

ی خرده نمک بریزن  با اون سرشون و بشورن

چربیه موهاشون از بین میره

دقیقا منم اینجوریم یه بو میده آخه سر من خارشم داره 

منم دقیقا همئجوری همش زخم شده 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه