2777
2789
عنوان

یکم شعورم خوب چیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکارو کنم همسرمم بره خونه پدرم اینطور میکنه.... من میگم فقط بریم خونه والدین مون .... همین هفته ...

وای چ ترسناک 

ی مرد اینقد بیکار تو سایت زنونه میچرخه 

خدا ب داد خانومت🤤

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو
اینکارو کنم همسرمم بره خونه پدرم اینطور میکنه.... من میگم فقط بریم خونه والدین مون .... همین هفته ...

عزیزم قشنگ واسشون توضیح بده که چقدر خطرناکه بخدا یکی از خاله های گل من به خاطر کرونا فوت شد ما نرفتیم واسه مراسم و چیزی

بحث مرگ و زندگیه بگو به خاطر سلامتیه خودشون این کارو میکنی تلفن بزن تند تند تا ناراحت نشن تا جایی که میتونی 

دوستان برام دعا کنید
اخه قیمت بلیط قطار وهتل بیمارستانم دو برابر شده این ماه

چی بگم به نظرتون چیزی ارزون شده که قیمت هتل و .‌‌..ارزون شده باشه انشالا پدرتون حالشون خوب بشه امیدتون بخدا باشه 🙏🙏🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
عزیزم قشنگ واسشون توضیح بده که چقدر خطرناکه بخدا یکی از خاله های گل من به خاطر کرونا فوت شد ما نرفتی ...

کاربر اقا هستم

چرا دقت نمیکنید اخه  

باش همین کارو کردیم .....از رو نمیرن ......بیخیالش .....خدا اهلشون کنه......

بدرود                                      
شما بشینین تو خونه هرکی خواست بره بیرون😐

عزیزم منم کارو زندگی دارم دیگه باید بعضی جاها رو حتما بری 

اگه همه رعایت کنن ما با خیال راحت میتونیم به کارامون برسیم حداقل ماسکشونو بزنن الکی نرن بیرون بخدا منم دوست دارم برم تو خیابونا بگردم مغازه هارو الکی نگاه کنم ولی فقط برای خریدای ضروری و جاهای خلوت میرم

دوستان برام دعا کنید
ان شا ءالله شما هم سال خوبی در کنار خانواده داشته باشید

ممنون عزیز دلم انشالا برای شما هم سال خوبی باشه پربرکت همراه با آرامش 🙏🙏🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤