2777
2789
عنوان

یکم شعورم خوب چیزیه

1149 بازدید | 127 پست

واقعا خجالت نمیکشید؟ حیا نمیکنید؟میرید عروسی و مهمونی بعد ما اینهمه مدت موندیم تو خونه برای کارای ضروریمون هم به زور میریم بیرون

بسه دیگه مگه براتون ریدن تو عروسی و مهمونی؟!

هرکسی هم که میخواد ناراحت بشه به درک 

شما داری حق مارو میخوری با این کارت

حق الناسه بری بیرون باعث مریضی کسی بشی میفهمیییی؟؟؟

افرادی هم که رعایت میکنن و با شعورن خدا خیرشون بده 

ولی واقعا دپرس شدیم تو خونه نه میتونیم بریم دانشگاه و سر کار نه مهمونی 

بخدا حتی خونه داداشمم نمیتونم برم

اه اه 

دوستان برام دعا کنید

چقدر عصبانی هستی🤕

https://www.instagram.com/adish.shop

لطفا فالو کنید به حمایتتون نیاز دارم

کلی نکات اموزش ارایشی میذاریم و لوازم ارایشی ایتالیایی و ادکلن با قیمت واقعا مناسب

لطفا فالو کنید🔥🔥🔥

وقت بدید تا خودمونو ثابت کنیم بهتوون😊😃

♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شعور داشتن غمی نبود جلو کسی ک مادرش مرده اینققققدر مادر مادر نمیکردن

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

اروم باش جانم

دیگ طرف خودش باید بفهمع ک علاوه بر جون خودش جون بقیع رو هم ب خطر میندازع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شهر ما تالارها رو باز کردن هرشب عروسیه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

دیشب توی محله‌ی ما هم یه عروسی شلوووغ بود، کرونا بزنه به کمرشون😒😒

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗

ما ک هیجا نمیریم و رعایت میکنیم درسته باید رعایت کرد 

ولی شما نمیتونی اینجوری بگی ب کسی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨